tirsdag, november 26, 2013

Layout og SAM

I weekenden var jeg i Roskilde til Scrapamania. 
Det var som altid et super hyggeligt og godt tilrettelagt arrangement.
Vi startede allerede fredag aften med førscrap og jeg fik lavet et layout, som jeg lige lavede de sidste detaljer på i går aftes.Jeg fik også shoppet en lille smule, selvom jeg jo egentlig ikke mangler materialer :)
Men dies,stencils og kortbaser kan man jo altid bruge og noget lækkert papir. Jeg købte også noget af mit yndlingspapir fra Maja Design, men det er ikke lige kommet med på billedet.
Love2scrap havde en konkurrence med noget papir og et stempel, som vi fik i vores goodiebag og jeg lavede lørdag morgen et kort med det ...Jeg kan ikke lige finde mit kort, men det dukker nok op, når jeg får pakket ordentligt ud.... Hele lørdagen var mit kort det eneste, som hang hos dem og jeg jokede med, at så var jeg da en sikker vinder! ;) .Det holdt nu kun til søndag, hvor det ene smukke bidrag efter det andet blev hængt op...og jeg kunne jo godt se, at mit hurtige kort måske ikke lige kunne klare konkurrencen....:) Pia Bau, som jeg sad sammen med, lavede et fantastisk kort, som jeg både forsøgte at gemme og tigge hende om at lade være med at aflevere ;) Jeg forsøgte også at bestikke Love2scraps designteam til at hive alle de andre bidrag ned lige før afstemningen og på en aller anden måde synes de vist, at alle mine anstrengelser skulle belønnes, så de opfandt lige en ekstra præmie til mig :)  Hihi ......hvor er de bare nogle skønne mennesker!
Lørdag og søndag lavede jeg lidt kort, når jeg ikke shoppede, snakkede og hyggede mig med alle de dejlige mennesker. Men de må vente til et andet indlæg.
Tak fordi du kom forbi!

12 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Ha ha ha ha ha du har da faktisk gjort et rimelig godt indkøb, "til ikke lige at mangle noget" !!! ha ha ha, Sjovt som der altid opstår nogle nye behov, når man ser alt det de frister med hver eneste gang ha ha ha. Men nogle super cool ting, du fik købt, det kan jeg kun være helt enig i, og stort TILLYKKE med at du alligevel vandt "noget" selv om det var en nyopfundet præmie ha ha ha.
Håber du får masser af sjov med det hele nu.

kortmager sagde ...

Kan godt lide dette LO - farverne er skønne og selve opsætningen og "tilbehøret". Du har da shopppet nogle spændende ting!

Annette / aka sagde ...

Superflot layout i dejlige farvenuancer og med mange små fine ting på. Og syning ! Flot. Og fotoet er jo bare prima.

Ja, nogen gange kan det betale sig at fedte sig ind hos de rigtige...haha.
SÅ dejlige indkøb du selv måtte klare.

Pia sagde ...

super flot layout og tusind tak for en hyggelig weekend sammen med jer skønne kvinder og ja mit bidrag til konkurrencen nåede aldrig op på væggen , du havde gemt det godt hi hi nej da jeg pakkede ud fandt jeg det på bunden at min kuffert som lignede en stor rodebunke
knus Pia

rhh sagde ...

Det er et rigtig flot layout (og billede) i nogle dejlige farver - og mon ikke dit julekort dukker op, dejligt at Designteam valgte at belønne din indsats :o)

KFE Design sagde ...

Ja det beviser at bestikkelse kan betale sig, men bare man er åben om det, ja er det vist ikke så slemt.

Unknown sagde ...

Hvor er det bare et smukt LO. Vidunderlige farver det er lige efter mit hoved.

morkaren sagde ...

Skønt LO, og hvor ser du godt ud på det billede, du ligner slet ikke en der kunne finde på at bestikke nogen, (har jeg ikke engang læst, et eller andet sted at du arbejdede inden for "retsvæsnet"?) dejligt du har hygget igennem, og fik købt lidt af alt det du sikkert går og mangler. knus morkaren.

Charlie sagde ...

Fint LO - og selvfølgelig "mangler" man altid et par dies. De små snefnug har jeg også de er så fine. Hyggeligt at du kom over til Djævleøen når nu din rejsekammerat svigtede os. =0)

Karina Beck sagde ...

Hvor er det et flot layout med fine detaljer. Tak for detaljebillederne, så vi kan få det hele med ; )
Og lækre indkøb også.

Unknown sagde ...

Super flot LO med flotte dig.
Lækre indkøb du har gjort dig.
Man kan jo altid finde noget man "mangler"
Skal vi holde øje med dig til pakkespil om du nu kunne finde på at "snyde", mon dog. :0)

Thanni sagde ...

Nææ men selvom man ikke lige mangler - så er man jo osse nødt til at være sikker på man ikke går ned på materialer *G*
Smukt layout - er vild med både farver og detaljer, og super fedt med perlerne på båndet forneden! :)