tirsdag, januar 28, 2014

Kort og hæklerier

Jeg får slet ikke scrappet noget for tiden, men jeg har da et par kort fra sommerhusturen, som jeg ikke har vist her endnu. Jeg får jo skæld ud, når der ikke sker noget her på bloggen! ;)

Hjemmelavet baggrund med stencil, paste og mist.


Karin var igang med at lave bryllupsalbum og fik ordet "Love", som hun har skåret på Cameoen, i overskud. Haps, sagde jeg og og med lidt papertape og et par hjemmelavede blomster fra min bøtte var der et kort på 10 min! :)


En af grundene til, at jeg ikke får scrappet så meget er, at jeg lige for tiden har vildt lyst til at hækle og jeg har bla. lavet disse hjemmesko til min kære mand........havde jeg vidst hvor stort et arbejde det var, skulle han måske have plaget lidt mere! ;) 
Han spiller et computerspil, som hedder World of Tanks og da en af hans venner postede et link til skoene, synes han bare at han måtte eje sådan et par! ;) Mønsteret er købt HER, hvis nogen skulle være interesseret!

Vi har også fået malet og lagt trægulv i kontoret og malet gangen, så det er ikke fordi jeg går og keder mig! :) Det var så det sidste gulvtæppe i huset der røg, bortset fra kælderen, men der opholder jeg mig ikke ret meget. Det bliver helt sikkert godt for min støvallergi!

Tak fordi du kom forbi! :) 

12 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Hold da op sikken en respekt du har ha ha ha. men hvor har du da fået lavet en masse seje ting alligevel. De hjemmesko er da bare for fede, kan da godt forstå, han gerne ville blære sig med dddem ha ha ha, og dine kort er bare super flotte også, især det LOVE kort rt jrg rret vild med, det er kanon flot og sååå fine farver også.
Hvad så skal mor så ha nye hjemmesko med håndgranater eller måske et par små damerevolvere i stedet? ha ha ha
Há en rigtig god aften.

mariala sagde ...

Hold da op nogle fine hjemmesko!!! (selvfølgelig også lækre kort:) )
Din mand er godt gift! Ha' en god aften :)

Linda sagde ...

Så lækkert et kort....LOVE kortet:-)
og de sutsko...ja dem har jeg beundret, hvor er de seje:-)
Mine kollegaer var målløse da de så dem og de spille gale fyre sad der med åben mund:-)

God aften

Anja Kjærgaard sagde ...

Rigtig lækre kort - og fantastiske sko! Dem ville min søn elske!

Charlie sagde ...

Seje sutter til gemalen - så dem på FB og var meget imponeret. Også fint kort - og godt du ikke glemmer din blog - så kommer vi jo efter dig. =0)

morkaren sagde ...

Nu kan du da sige om din mand at han drøner rundt på larvefødder, du er bare så kreativ, og så tror jeg også de er dejlig varme, og så til sidst flotte kort du også fik tid til at lave. knus morkaren.

Dorthe sagde ...

Ja vi skal da følge med i hvad du går og foretager dig :)
2 fine kort du har lavet - oda især det nederste er jeg vild med.
De sutsko er overseje!! Men jeg holder mig til kort og andet papirsysleri :) Strikke, hækle og sy kan jeg sgutte hitte ud af :)
Knus

Jytte sagde ...

Lækre kort og seje hjemmefutter. Det må da være enhver drengs drøm :-)

Gitte sagde ...

Skønne kort og sikke nogle seje sutsko.

Karin sagde ...

Hi hi, ja det var jo ikke så ringe med det "love" ;) Har jo beundret tanksne IRL og de er super seje :)

Made By Mulle sagde ...

Hvor er det bare nogle seje sutsko... Og så er du i øvrigt ikke den eneste der er grebet af en gal hæklenål for tiden...

Lone Krieger sagde ...

Super seje hjemmefutter til manden, kan godt forstå han bare måtte eje dem LOL