mandag, april 28, 2014

Art journaling og projekt 365 Instagrams

Jeg får scrappet lidt, også lavet kort og Art Journaling. Men jeg får ikke blogget så meget for tiden og jeg får slet ikke besøgt de blogs, som ellers jeg følger. Kommentarer er en by i Rusland..... men det er vel ok, at have det sådan i en periode. Måske vender lysten tilbage engang. Indtil da er jeg glad for, at jeg trods alt stadig får besøg her på min blog :)
Jeg får også lavet mit projekt 365 Instagrams og selvom det er såre simpel scrapbooking, så hygger jeg mig med, at jeg får dokumenteret mit (kedelige) liv :) Jeg har det også rigtigt godt med at få brugt alle de gamle materialer, som jeg med garanti ellers aldrig ville få brugt. De 2 nederste sider er lavet med papir, som jeg vil tro er 6-7 år gammelt :) Jeg må dog indrømme, at jeg bliver lidt hooked på PL, efter at flere af mine scrapveninder er gået igang....men jeg holder foreløbig stand!! :)Teksten er skrevet i word og printet ud. jeg ville ønske at jeg havde en pæn håndskrift, men det har jeg desværre ikke!
Nu kan jeg vist godt tåle lidt mere sol......det er jo med at nyde den, mens den er her!
Tak fordi du kom forbi.

6 kommentarer:

morkaren sagde ...

Dine ART sider er flotte, men jeg er meget betaget af den måde du laver PL på det er både dekorativt, overskueligt og smukt, jeg ville ønske jeg havde energi til at gå dig i bedene. knus morkaren.

Maryann Laursen sagde ...

Jeg siger som Karen, jeg er også bare helt vild med de art joural sider du laver, de er vildt flotte.
Jeg må indrømme, jeg har aldrig rigtig fået noget forhold til alt det der PL og hvad det ellers hedder.

Ann Weiss sagde ...

Flotte sider!

Dorthe sagde ...

Du laver de flotteste art journaling sider!
Og dit projekt instagram er da ret genialt ;)
God ny uge.

Knus.

Annette / aka sagde ...

Velkommen i klubben af blog-fastkørte-scrappere.
Men det kommer vel igen - engang. Eller hvad ? Håber det bliver bedre engang, for i bund og grund er det jo den måde, vi har lært hinanden at kende på...ikke ?
Men tiden løber når man sidder og kigger blogge. Og der er jo mange ting at passe på computeren - og vigtigst af alt: At scrappe eller hvad man nu laver af den type.
Dine art journal-sider er altså vildt flotte. Elsker de farver og alle de spændende ting du får sat på.
PL i Instagram stil !!! Og respekt for at du får det gjort. Det er flot men lidt for meget "dagbog" efter min smag.
Nu har jeg i små 20 år skrevet om ALT fra vores hverdag og taget masser af fotos til H's børnehave/skole - hver eneste dag. Så nu gider jeg ikke begynde at lave PL over mit eget liv. Hihi.
God fornøjelse med projektet.
Og tillykke med den fine nye taske.....den er godt nok lækker.

Thanni sagde ...

Tja min blog har ligget brak de sidste 4 måneder, - og jeg kommer heller ikke så meget rundt omkring som jeg før har gjort...men sådan er det jo i perioder - man skal jo ikke blogge/kommentere af pligt men af lyst, så det kommer såmænd nok igen på et tidspunkt ;)
Jeg kan suepr godt li' dine Instagram sider - de er dejligt anderledes en de fleste PL man ser rundt omkring.
..og som sædvanlig har du lavet nogen skønne art journaling ting :)