fredag, maj 23, 2014

Flere mixed media kort og projekt 365 instagrams

Jeg fortsatte med at lege med stencils, modeling paste, mist osv. Det er så hyggeligt :)
Jeg får også scrappet mine 365 instagrams. Det er meget simpel scrapbooking, men jeg får det gjort og jeg får brugt af mit lager, så jeg er glad og jeg laver det jo stadigvæk ikke for at det skal vinde nogen konkurrence om flotteste/mest spændende layout, men for at dokumentere min hverdag - som en slags dagbog. :) 
Det er heller ikke alle siderne jeg tager billeder af og lægger ud, men her er de seneste 3....så sker der da lidt her på bloggen! :)Rigtig god weekend og tak fordi du kom forbi :)

6 kommentarer:

morkaren sagde ...

Sikke flotte kort, de er i så skønne farver, og dine projekt sider er jeg helt forelskede i (i mine øjne) den flotteste og mest overskuelige måde at lave de projekt 365 på. knus morkaren. p.s. jeg overvejer at bruge ideen til mit næste album der skal handle om min barndom på Vesterbro.

Maryann Laursen sagde ...

Rigtig flot lavet alle sammen Charlotte. Lækre farver du har brugt og en super sej effekt på alle projekterne.

Karina Beck sagde ...

Lækre kreative kort og flot anderledes PL.
God weekend.

Dorthe sagde ...

Fede kort!
Og dit projekt dagbog kan jeg da SÅ meget bedre lide end de PL man ser alle steder :)
God weekend!!

Thanni sagde ...

Hvor er det nogen skønne mixed media kort du har lavet - og jeg er også stadig helt vild med dine instagram-sider, der er sådan lidt "back-to-basic-scrapbooking" over det - og det er ment på den allermest positive måde! :)
Ha' en skøn weekend :)

NygaardSkødt sagde ...

Det er nogle skønne mixed media kort.