onsdag, september 03, 2014

Kort og Project Life

Så er det vist på tide, at få sparket lidt liv i min blog igen. Jeg har haft en længere periode, hvor lysten til scrap ikke rigtigt var tilstede og det var minimalt, hvad jeg fik lavet. Måske er jeg også blevet lidt doven? det er så nemt bare at smide tingene ind på Instagram :) Men nu er lysten til scrap vendt tilbage og jeg satser på mindst et blogindlæg om ugen...der gives dog ingen garantier! ;)

Først nogle kort

 Den lille tykke engel har jeg fået af Pips som selv har støbt den. Tak for den søde Pips. :)

 Blomsterne har jeg selv lavet.

Kortene ser lidt skæve ud. Det er de naturligvis ikke, men det har noget at gøre med måden jeg har fotografereret dem på. Jeg var vist ikke lige så omhyggelig :)

Project Life
Jeg troede ellers ikke, at jeg ville hoppe med på Project Life vognen, men det må jeg jo nok tilstå at jeg er kommet til! :) Og nu vi er ved indrømmelserne, så er det faktisk rigtigt sjovt! :) Jeg vil dog ikke lave det uge eller månedsvis, men mere ved særlige lejligheder og specielle ting, som jeg så kan uddybe lidt mere, end jeg gør i mit andet project (365 instagrams) som jeg jo er startet på og det skal naturligvis gøres færdigt.
Her er de første sider jeg har lavet.
 En forside må der naturligvis være :)

 Jeg bruger nogle af alle de materialer, som jeg allerede har. Kortene skærer jeg ud på min Cameo.

 Jeg er startet med min sommerferie og er i gang med næste side, som dog ikke er færdig endnu.

 Stencils og distress ink.Tak fordi du kom forbi......hvis der altså stadig er nogle som gør det! :)

4 kommentarer:

Gitte sagde ...

Super smukke kort og flotte sider. Jo da jeg kommer stadig forbi. :-)

Annette / aka sagde ...

Jo jo, vi er skam nogen som stædigt prøver at blogge og kommentere. Det holder hårdt.......tid, lyst og energi til bloggene kniber det med. Men jeg scrapper....meget.
Flot du får blogget med al den tid du traver rundt i omegnen. haha.
Igen har du lavet nogle rigtig fine kort i typisk Ravn-stil. Super. Og smukke hjemmegjorte blomster.
De små figurer Pips laver, må jeg altså have prøvet en dag...de er vildt søde.
Dit PL er flot - og et stort arbejde. Jeg gør det altså ikke. Nu har jeg dokumenteret H's liv i næsten 20 år til børnehave/skole - hver dag. Jeg holder fri for den slags.....men god fornøjelse.

Thanni sagde ...

Jo da - jeg hopper lige forbi ;)
Skønne kort du har lavet - de små babysko på det øverste er super søde :)
Dejlige Pl sider - og jeg kan rigtig godt li' din tilgang til det. Jeg bruger PL sider ind imellem de alm. layouts - synes det fungerer super fint :)

Sol-Britt sagde ...

Skønne skønne ting du har lavet det er vist længe, alt for længe siden jeg har været forbi din blog. Det første kort med baby skoene på, hvilken dies har du brugt til den hvide ramme ? den er så fin og en jeg bare må eje.