mandag, februar 12, 2007

Cyber crop

I går var jeg til cyber crop, afholdt af Scrapshop og de super dygtige tøzer Majer og Diana. Det var bare sjovt! En hel dag henholdsvis foran pc'en og inde på mit "scraproom" i fuld gang med, at forsøge at lave de stillede opgaver inden for tidsfristen. Hold da op hvor det var stressende og jeg fik virkelig overskredet nogle grænser, da jeg normalt sider og fedter alt for lang tid med tingene. Jeg vovede dog ikke, at gå i gang med nogle layouts, som jeg normalt er flere dage om at lave, men holdt mig til de små opgaver og det havde jeg da også mere end rigeligt at se til med! Jeg vandt den første konkurrence jeg var med i, endda med halvdelen af stemmerne, så det er jeg bare rigtig glad for!


Det var en rigtig dejlig dag og jeg håber de har lyst til at gentage succesen en anden gang, selvom jeg har temmelig ondt i ryggen og nakken i dag, fordi bla. stress er en af de ting jeg ikke tåler så godt, men det går jo over igen og det var bestemt det værd! Tak til Majer og Diana for en super søndag!

Her er de opgaver jeg deltog i:


1. opgave var "Lav et tag" , det var det jeg vandt med.


2. opgave "Lav et bogstav på 15 cm"
'

3. opgave "Lav et Valentins kort"


4. opgave "Lav et library card med lomme"


5. opgave "Lav 2 dias rammer, som passer sammen"

7 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Hejsa Charlotte

Hvor er det nogle fine ting du fik lavet igår, kan godt forstå du vandt på din tag. Men personligt er jeg vild med dit libarycard og dias rammer. Fede farver.

Håber du får det bedre i løbet af dagen.

Hygge fra Betina

Linda sagde ...

Kan man sige tak for sidst over nettet, det var en fed dag ! Og jeg var også træt da dagen gik på held.... Det er nogle fede og flotte ting du fik lavet :-)

Majer sagde ...

Er dybt imponeret over at nogen kunne nå at deltage i ALLE de "små" opgaver, og så stadigvæk opretholde sådan en flot kvalitet.

Du har helt sikkert fortjent en præmie ;-)

Anonym sagde ...

Bare gennemført flot håndværk, og godt udtænkt :o)

Susanne Meltesen sagde ...

Rigtig lækre ting, du fik lavet Charlotte...
Sad selv og savlede over dem... ;o)

lam sagde ...

Det er nogle rigtig fine ting du fik lavet . Jeg er helt tosset med dit tags og dine diasrammer var bare for snedige....genialt at skrive tak for idag ;O)

Anonym sagde ...

Selv tak - synes også det var en fed dag.
Kanon at du deltog i alle konkurrencerne !!! Og så flotte ting du fremtryllede :-)