fredag, marts 02, 2007

Convention i Ryslinge

Jubiiii i morgen skal jeg til convention i Ryslinge! Det er 4. gang det bliver afholdt og denne gang bliver vi 130 scrappere + forhandlere og så lige alle dem, som bare kommer forbi for at shoppe. Så mon ikke der bliver liv og glade dage? Jeg glæder mig helt vildt og det bliver så dejligt, at møde alle de kendte ansigter og også dem man"kun" kender gennem diverse fora.

Jeg skal afholde et PP kursus, så jeg har lidt sommerfugle i maven, men sådan er det vel altid, når man skal være "på"! Jeg håber det går godt, jeg har i alt fald forberedt mig grundigt!

Jeg har lavet navneskilt i dag.... et meget simpelt et! Det kan være jeg laver det om i aften, hvis lysten kommer over mig, ellers må det bare være godt nok!

3 kommentarer:

lam sagde ...

Jeg er sikker på dig klarer din workshop til UG imorgen. Du er jo en haj til PP, så hvordan kan det gå andet end godt ;O)

jeg glæder mig også vildt til imorgen og godt du nævnte navneskilt ,for det har jeg da slet ikke tænkt på.....vi ses imorgen

Majer sagde ...

Hej Charlotte!

Vil bare lige sige tak for i Lørdags. Dejligt at du kom hen og underholdte mig lidt, da der var tomt ved "Make and take"-bordet. Det er altid hyggeligt i dit samvær!!

Knus fra Majer

Gurli Laursen sagde ...

Tusind tak for sidst, søde;
Næste gang håber jeg, vi kan få lidt mere tid sammen - ellers må jeg melde mig på et paperpiecingkursus, hvis du holder et igen ;)