mandag, oktober 01, 2007

Bamsebjørne og et kort med mine nye Prisma penne

Vi var så heldige, at se bjørne hele 2 gange på vores tur! Første gang var i Yosemite, hvor bilen foran os var stoppet op for dem, desværre holdt der også en ranger på den anden side af vejen, så vi blev hurtigt gennet videre. Billederne er ikke gode, for det er jo noget med at hive kameraet frem og bare skyde løs gennem bilruden, før de er væk igen, der er ikke tid til at tænke på zoom, indstilling og baggrund :) men hvis man ser godt efter, kan man nok se at det sorte i midten af billedet er bamser! Næste gang var i Sequoia, hvor der lige pludselig gik en bjørnemor med 3 unger over vejen lige foran os ca. 50 meter fremme. Jeg synes godt, at Stig kunne have kørt lidt tættere på, men det er jo vilde dyr og det skal man selvfølgelig respektere! Den 3 unge er oppe under træet til højre!
Og så har jeg lige afprøvet mine nye Prisma penne, de er vildt lækre at male med, de giver en helt anden farve end både akvarel og distress ink, så dem er jeg glad for at jeg købte...nu har jeg bare et problem....det er ikke nok med de 48 farver der var i æsken! Man kan heldigvis købe dem enkeltvis, så nu skal jeg bare have fundet en internet butik, som sender til DK!

11 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Hvor er det bare spændende, at i mødte rigtigt levende "bamser". Og den bjørnemor med hendes 3 unger er da bare for sød! :-)

Super flot kort du har lavet!! Jeg kender slet ikke til Prisma penne! Men det ser nydeligt ud det du har lavet!

Anonym sagde ...

Sikken en kæmpe oplevelse det må ha været !!! Det er lige så jeg får gåsehud :O)
Fantastiske flotte farver du har lavet kortet i....synes også at det er anderledes end så mange andre kort jeg har set...altså på den positive måde ! Det er måske baggrundspapiret der gør det...flot i al fald.

Lone sagde ...

Vildt spændende med de der bjørne. Lækkert kort du har lavet....igen ;-)
Hej fra
Lone

Anonym sagde ...

Super lækkert kort :o)

Majer sagde ...

Jeg er da bare heldt vild misundelig over jeres tur. Har ellers aldrigværet hooked på USA, men må da sige at jo mere jeg ser billeder og hører om det, jo mere hooked bliver jeg alligevel :-)

Rigtig flot kort du har lavet. Glæder mig til at lære noget teknik på fredag :-)

Unknown sagde ...

Aii, bjørne hvor sejt ! Og jo, man kan godt se dem på billedet :0)

Glæder mig til at se dine nye farver og kan godt høre at man lige så godt kan købe den med 172 i eller hvad *G*

Linda sagde ...

Det må have været en fantastisk oplevelse. Og hvor er de cute de små søde bamser. Jeg kunne ellers godt tænke mig at komme til tirsdags scrap i aften og høre mere. Meeen det er lidt langt.
Og sikke et flot kort - nej 48 penner er ikke ret mange, vi andre kan nøjes med 24 Faber Castell og så er vi glade. Charlotte man må begrænse sig :-)

Jette / ma11edina sagde ...

Rigtige store bløde bamsebjørne ;-) Det er nogle fantastiske billeder i har fået i kassen - sikke minder at have.

MH72 sagde ...

Lækre billeder og lækre bjørne - og i betragtning af at billederne er taget i al hast gennem bilruden, så synes jeg faktisk det er ret godt gået!!!

Susanne Meltesen sagde ...

Super billeder - og ja, man kan sagtens se bamserne. Lidt af en oplevelse.

Og så har jeg set farverne i funktion, og de er da bare for lækre - man får pludselig behov, man ikke anede, man havde.

Pia sagde ...

Hvor er det nogle dejlige billeder, med nogle rigtig skønne udsigter,kan godt forstå det har været en kanon oplevelse. kortet ser lækkert ud med de nye farver.