torsdag, oktober 25, 2007

Mit allerførste 2 år gamle layout!

Majer har udfordret os til, at vise det første LO vi har lavet! Så her er hvad jeg lavede for 2 år siden, allerførste gang jeg prøvede at scrappe. Det var forøvrigt på den første convention i Gislev! Jeg kan huske at jeg var meget stolt af dem og synes de var flotte (dengang var jeg slet ikke så selvkritisk som jeg er i dag hihi!) Jeg har mange gange haft lyst til, at lave mine første layouts om, men jeg gør det ikke!! Det kan godt være jeg på et tidspunkt bruger billederne igen på et nyt layout, jeg vil jo fx. gerne have noget tekst på de billeder af mine morforældre (det havde jeg ikke lige set lyset i dengang, det med tekst lol) lidt sværte havde vel også gjort underværker, men der er dog brugt lidt chalk! Dimserne ville jeg nok også have placeret anderledes idag! Det er nu lidt skægt, at kigge på de her gamle layouts, for egentlig er de jo lidt i den stil, som jeg godt kan lide stadigvæk, enkelt og uden alt for meget mønsterpapir, der må dog gerne være lidt mere end på de her! :)
Ha' en dejlig dag, jer som kigger her forbi!


10 kommentarer:

MH72 sagde ...

Åh hvor var (og ER) du god :-)

Pia sagde ...

Det er utroligt hvad der sker på 2 år.Ja det er meget enkelt og uden de farver som jeg ellers synes du bruger til de super flotte kort

Betina Olesen sagde ...

Ja, synes nu at der er sket meget, heldigvis. Har det ligesom dig, jeg har mest lyst til at skile det af, men ideen med nye billeder er måske bedre......

Hygge fra Betina

Kirsten Gro sagde ...

Nårhh de er nu ikke så ringe :-)

Jette / ma11edina sagde ...

Ja jeg synes også de er flotte og med dims og bånd og det hele ;-) Det er altså sjovt at se alle de begynder LO´s igen - og se at der da er sket lidt, og at det kunne lade sig gøre at scrappe uden sværte LOL

Linda sagde ...

Der er da lige sket noget med stilen i løbet af 2 år Charlotte. Men jeg syntes da din LO's er fine og enkle.

Anne Bente sagde ...

super flotte loer, stilrene og fine i farverne :)

Anonym sagde ...

Synes også at de er skønne...og du har noget lækkert dims på :O) Kender godt det der med, at man har lyste til at lave om på sine gamle LO'er :O)

Charlie sagde ...

Sjovt også at se dine "gamle" LO's. Og det er tydeligt der er tænkt over sagerne. Fine familiesider - så bare nallerne væk fra dem, - der er sikkert masser af nye fotos der venter i scrappekø - sådan er det ihvertfald hjemme hos mig. =0)

Charlotte sagde ...

Flotte første LOer - og det er sjovt at se hvor meget du har udviklet din scrappestil/kortmagerstil de sidste par år. God ide med dåbsattesterne på de to LOs!
Jeg har selv nogen gange lyst til at lave mine første LOer om, men jeg GØR DET IKKE! Så kan jeg kopiere billederne og lave et nyt og anderledes LO af det, hvis jeg lyster. Synes det vil være syndt at ødelægge det man engang var så stolt af.