onsdag, november 21, 2007

Julekort og et gulvtæppe med lyserøde pletter!

I går eftermiddags, da jeg var ved at forberede det jeg ville scrappe om aftenen til tirsdagsscrap, havde jeg et mindre uheld! Av for fa.... det gjorde ondt!! Min kære husbond havde været inde og finde nål og tråd i lørdags, da han var alene hjemme og havde åbentbart, uden at opdage det, tabt en synål på gulvet! Den jokkede jeg så lige godt og grundigt op i foden. Ca. 3½ cm af nålen sad i min fod, men heldigvis kunne jeg få fat på enden af den og efter en dyb indånding rykke den ud, hvilket udløste et veritabelt blodbad! Inden jeg fik rejst mig op og humpet ud på badeværelset, hvor jeg stak foden under den kolde hane, havde der bredt sig et pænt spor af blodpletter på mit gulvtæppe! Nå men det kolde vand fik da stoppet blodet og jeg kunne humpe ind og gå i gang med at rense tæppe, hvilket jeg troede, at jeg havde gjort omhyggeligt, men i dag er der "pæne" lyserøde pletter over det hele!!! Foden har det fint nu, ingen nævneværdig ømhed og hvis der var baktusser på nålen, er de sikkert skyllet godt og grundigt ud med de mindst 8 liter blod der kom ud!!! Lysten til at scrappe forsvandt ligesom, så jeg brugte aftenen på at beklage mig, få lidt orden på mine stempler og lave et enkelt julekort! Nu vil jeg så overveje om jeg skal forsøge at rense tæppet eller om jeg skal have et nyt på! Og nej jeg tog ikke billeder!!!

12 kommentarer:

Unknown sagde ...

Åh nej da, din stakkel !! Efterlad aldrig manden alene med så skarpe genstande i fremtiden !!!

Pia sagde ...

Det var dog en grum historie ,håber foden har det fint igen. Det var da et skønt kort der blev produceret trods stort blodtab og mange smerter, ja og gem så alt stikkende værktøj langt væk.

MH72 sagde ...

nej, nej, nej..... én gang (ok to gange) kommer jeg ikke til tirsdagsscrap, og så skal du straks efterligne mit blod-stunt?!! Ak ja, nogen kan bare ikke få opmærksomhed nok :-) (PS: det ER synd for dig!)

Peggy-Sue sagde ...

*yiaks.. *
Puhh kan lige se hele scenariet for mig.. håber du er ok igen?

Det er altså nuttet det kort :) jeg synes du laver rigtig flotte ting.. du bliver en af mine inspirations kilder i fremtiden :)
Peggy-sue

Saster sagde ...

tak skal du ha' - det var ik' sjovt at jokke på sådan en tingest - har prøvet det!
Go' bedring med foden og tæppet ! Flot kort - hvilken skrift er der brugt?

Susanne Meltesen sagde ...

Jeg så selv gulvtæppet - og det var ikke noget kønt syn... Og det kan så absolut ikke have været meget mindre end 8 liter ;o)

Anonym sagde ...

ej hvor er du uheldig :( håber du gav manden en ordentlig skideballe!! ej, det kan jo ske for enhver at man taber en nål, men godt nok uheldigt, og så udover tæppet :(
Men rigtig fint kort du trods alt fik lavet :)

Thanni sagde ...

Åårh det var synd :(..men bortset fra de 8 l. blod - gulvtæppet osv,;) så blev det jo til et rigtig sødt julekort ;)

Charlie sagde ...

Føj for den lede - stakkels dig. Kan du ikke prikke hul i din mand og lade ham bløde lidt hist og pist på det tæppe også - så kunne det måske blive et pænt mønstret tæppe??

Jo mere jeg lærer dig at kende - jo flere lighedspunkter kommer der frem - det må være det med navnefællesskabet.

Vild med punches - jeps
Roder på sit bord - jeps
Nysgerrig og piller ved sine julegaver - JEPS
Syg humor - jeps

Det er da bare for morsomt.

Knus
Charlie

Charlie sagde ...

Mig igen - glemte helt at skrive at det var et nuttet kort - med den HELT rigtige tekst - den nupper jeg måske også til det stempel.

Kirsten Gro sagde ...

:-) Er det dit blod kortet er farvet med? Nu kom der vel ikke inficeret nåleblod på min punch, som er på rekreation :-)

Betina Olesen sagde ...

Ajjjj hvor grumt Charlotte, både at træde nålen op, men slev at skulle trække den ud.......Huha siger jeg bare..... Håber at du har kigget olmt på manden, så kan han lære det kan han ;-)

Som sædvanliget et supersødt julekort fra din hånd, men her er det for mig absolut teksten der sælger denne gang.

Hygge fra Betina