mandag, juni 23, 2008

Cybercrop

I går var der cybercrop på http://www.scrapsisters.dk/ Det var et kanon godt arrangement, som Kirsten og Anne havde stablet på benene! Jeg fik lavet 2 layouts - det ene efter en skitse og det andet skulle være med mindst 3 billeder. Begge layouts blev til mit forsømte ferie album (men vi kommer jo nok ikke på ferie i år, så der er jo masser af tid til at få det gjort færdigt!!!!) Man skulle også scrappe et eller andet fra sin skraldespand! Jeg havde ikke rigtigt noget brugbart i min, så jeg måtte lide den tort, at spise de sidste vafler uden is, for at få en dåse at scrappe!! Jeg manglede lige noget til at opbevare mine knapper i, så den blev dømt til knappedåse! Der var i alt 8 opgaver, men det her var de 3 jeg havde energi til!Jeg har fundet min manglende ørering. Den lå og hyggede sig under brusekabinen sammen med ca. 1 million nullermænd! Jo Linda! Murphy er en underlig kat! Han laver så mange skøre ting...jeg har aldrig før hørt om en kat, som spæner hen til døren, for at se hvem der kommer, når det ringer på??... også selvom han er ude på terrasen! Han står også pænt og tager imod sin far i døren hver dag, når han kommer hjem fra arbejde! Han er i det hele taget en meget social kat og han er bare super skøn og underholdende!

16 kommentarer:

Pia sagde ...

Det var da en grim ting at du måtte tømme vafeldåsen for at kunne scrappe men hvad gør man ikke hi hi, super flotte bidrag du har lavet til cyber crop og god ide med knapdåsen, min tid gik med huset fuld af gæster til spisning

Karin sagde ...

Fine sager du har lavet :-) det er da en god måde at komme videre med feriealbummmet på, med de gode anvendelige udfordringer :-)
Ja jeg nåede aldrig ind og kikke, så der er godt jeg kender nogle af jer som tog udfordringerne op :-))

Unknown sagde ...

Det er da ikke underligt med Murhpy, han er jo bare en Maine Coon - har du aldrig hørt at det er en hund forklædt som kat ?

Skønne lo´s du har fået lavet, jeg var dybt misundelig over at jeg ikke var med....

Karina Beck sagde ...

Tre flotte bud på udfordringerne. Det kunne være, man skulle overveje at købe sådan nogle vafler, når man kan få sådan noget godt ud af dem ; )

Susanne Meltesen sagde ...

Nogle vildt flotte bidrag, du fik lavet. Super idé - og flot måde at markere bjørnene på.

Og så kan jeg da lige forestille mig, hvordan du måtte have set ud i hovedet, da du måtte klemme de sidste vafler ned - uden is... LOL

Jette / ma11edina sagde ...

Super flotte ferie-LO´du har lavet af udfordringerne, det bli´r garanteret et skønt feriealbum, med alle de fantastiske billeder. Var til barnedåb i går, så jeg deltog desværre ikke i croppet, men spændende at se det i andre har nået. Murphy og vores Franz har altså nogle af de samme gener - vaner - særheder eller hvad det nu er, hvad enten det er at ligge i vasken, scrappe!, eller tage imod ved døren...Han er der "som en mis"...Han er bare sin egen men SÅ skøn, og det lyder Murphy sørme også til at være :-)

Charlie sagde ...

FLotte LO's og fin knapæske. Jeg er så nysgerrig at jeg må spørge hvad de alfabeter du har på de to LO's hedder - jeg må have mistet et par hjerneceller fornyligt for jeg ved jeg kender dem men kan ikke huske hvad de hedder.

Charlotte Ravn sagde ...

Charlie - Bogstaverne på begge layouts er skåret ud på robo'en. Det med bjørnene hedder Limehouse Script og det med træerne hedder ravie. De ligner meget nogle QK alfabeter, det er nok derfor du synes du kender dem ;)

Linda sagde ...

Jeg tænkte på Charlotte om det ikke var en ide' og tage Murphy med til hundetræning. Tænk hvad det kunne udvikle sig til :0) Det er nogle skønne ting du har fået lavet som altid. Man er vel fan af dig :0)

Unknown sagde ...

Dejlige ting du har lavet. Kan rigtig godt lide det LO, med træerne.

Susanne sagde ...

Super flotte bud på udfordringerne og ja det er en god måde at komme igang igen med feriebillederne på
Det er da vist godt nok også en rigtig fræk kat du har, synes tit den laver "ulykker" :)

Heidi sagde ...

super skønne ting du fik lavet - flotte og spændende ferie billeder :o)

fie & Co sagde ...

Lækre dåser og SUPER flotte layots;0)
Og hvor er han godtnok blevet stor den lille tiger:0)

Unknown sagde ...

Ej hvor synd, at du bare sådan blev nødt til...ja faktisk presset til, at tømme den dåse med vafler !!!! Herlig knappebeholder der kom ud af den. Og jeg er bare helt vild med dit Lo om bjørnemor :O)

troll13 sagde ...

Du laver de fedeste ting, derfor har jeg valgt at give dig en award, kig på min blog http://troll13.blogspot.com/

LindaS sagde ...

Dit papirvalg matcher bare billederne supergodt. Flotte LO's - jeg er vild med snørene på bøtten.