onsdag, juni 11, 2008

Murphy

Uh min lille missekat er hos dyrlægen i dag og når han kommer hjem er han ikke mere en han, men en "den"! Han er jo helt vild med at være ude, så det var på tide at få ham øremærket og så kunne vi jo ligeså godt få ordnet det andet sammen med. Det er helt underligt, at gå rundt herhjemme uden ham! Ingen skin angreb på mine fødder, når jeg går rundt i huset og jeg kan skrive på mit tastetur uden at skulle skubbe ham væk hele tiden. Der ligger ikke nogen og snorker i vindueskarmen (og skvatter ned, når han vender sig)......ih jeg savner ham allerede :)
Her er lige et par billeder af ham. Det ene er ude fra haven og det andet tog jeg den anden aften, da han havde hovedet helt nede i mit glas isvand! Skøre kræ!
Jeg har også shoppet lidt...en ny skæremaskine fra MM og en bøjelig lineal, som jeg længe har ønsket mig! Skæremaskinen har selvslibende kniv og skærer ikke med i en gummimåtte, som så mange andre skæremaskiner. Så mon ikke man kan spare nogle penge på det i det lange løb?Nu er jeg så spændt på om jeg bliver tilfreds med den, jeg har jo efterhånden afprøvet nogle stykker! Jeg har købt den hos http://www.scrapbookshop.de/shop/index.php10 kommentarer:

Susanne Meltesen sagde ...

Nåårrhhh - håber, det går glat, og at han kommer til at sætte pris på ude-livet.

Kan da godt forstå, at du keder dig, sådan som han plejer at flyve rundt... ;o)

Unknown sagde ...

Ha ha hvor du altså beskriver ham..øh...den..nej HAM ...på en hylende skæg måde :O) Han lyder som en skøn skøn kat...siger jeg, som slet ikke er et kattemenneske.

Unknown sagde ...

Nårh, en lille høn-kat !! Kan godt forstå at du savner ham allerede, jeg hader også at aflevere hos dyrlægen uanset hvad de skal have lavet !

Charlie sagde ...

Godt Murphy bliver en den, så plejer de at slippe for en del skrammer ude i den virkelige verden. Fine indkøb, ja RUTTE det kan du "mor Karen" - som Tummelumsen ville have sagt. fnis

Marianne sagde ...

Han er bare noget så kær.... Tror det er en rigtig god beslutning ;o)

MH72 sagde ...

Åh altså stakkels Murphy :-) Jeg håber at han (dvs. "den"!) er kommet godt og sikkert hjem nu!
Glæder mig for vildt til at se din skæremaskine - den lyder til at være rigtig god....

Pia sagde ...

Jeg håber det er gået godt, det er aldrig rart når de skal bedøves. Kors hvor er han bare dejlig, ser rigtig fræk ud og det er han jo osse

Stinne sagde ...

ÅRH hvor er han altså stadig nuser. Det er for sjældent jeg kigger forbi - men nu her jeg kigget en hel masse i din blog og det er nogle lækre ting du har fået købt og lavet ! tak for din kommentar på min blog

Unknown sagde ...

Hvor er han bare sød. Kan godt forstå du savner ham. Håber at han snart er på dupperne igen efter sådan et overgreb ;0)(har selv gjort det ved vores katte og hunde).
Venter spænde på en vudering af din nye skærmaskine.

Karin sagde ...

Hi hi, på det første billede ser det næsten ud som om han ved hvad der venter... lidt mellemfornøjet måske? ;-)
Øhhh, var der ikke noget om et shoppe-stop?? :-O