mandag, juli 21, 2008

Sangskjuler

Jeg havde skrevet en sang til min mor (jaja du skal nok få den at se Sus, men kun hvis du synger den for os alle sammen) og selvfølgelig også lavet en sangskjuler til. Jeg tog en gavepose jeg havde liggende og pyntede med noget papir, bånd, bogstaver skåret på Robo'en og billeder og vupti, så var der en hurtig og nem sangskjuler. Jeg lavede også en lille gæstebog, hvor siderne skal pilles ud af og sættes ind i et album, sammen med de billeder vi tog af alle gæsterne....... også dem som forsøgte at undslippe :) Jeg har lovet min mor at lave et album fra festen, så der er scrappeprojekter nok til det næste stykke tid.
Hun blev selvfølgelig meget glad for det hele og det er jo herligt at lave noget som bliver værdsat !

NB. Tallene på æsken jeg viste i går er chipboard malet med akryl, sværtet i kanten med chalk og stemplet med et tekststempel fra Panduro.9 kommentarer:

MH72 sagde ...

Jeg kan godt forstå hun blev glad - det er bare så flot det du har lavet!

Susanne Meltesen sagde ...

Hvor er den bare blevet flot, Charlotte - og gæstebogen også. Et virkelig flot stykke arbejde.

Og som aftalt, kan I andre godt slappe af - Charlotte har lovet, at jeg ikke må synge, trods diverse trusler...

Jette / ma11edina sagde ...

Wow, hvor er det flot det hele, sangskjuleren, gæstebogen og gaveæsken...forstår absolut at din mor blev meget glad...Det er også nogle delige minder at gemme. Dit kort til kortudfordringen er også super flot...håber jeg snart kan sidde og scrappe lidt igen, så jeg kan prøve nogle af udfordringerne af ;-)

Majer sagde ...

Hvor er det nogle skønne ting du har lavet. God idé med gæstebogen, som senere bliver en del af et album.

Pia sagde ...

Flot pyntet sangskjuler-pose og rigtig god ide med gæstebogen hvis sider senere skal indgå i det album med fest billeder, det må være et rigtig dejligt minde og kan godt forstå din mor blev glad

Unknown sagde ...

Det er skønt når modtageren (mor eller andre) værdsætter det som man laver til dem. Den er rigtig flot, så jeg kan godt forstå hende. God ide med gæstebogen.

Lone sagde ...

Super lækre ting du har lavet til din mor. Den æske er bare så flot, og sangen har da bare fået den flotteste indpakning. Sikker på at hun blir glad og rørt for det hele,

Kreateten sagde ...

Sikke en genial ide med den gæstebog! Den må jeg huske når vi skal til bryllup i august!

Smukke farver du har lavet det hele i! :-)

LindaS sagde ...

Det er bare så flot lavet - en gave i sigselv.