onsdag, november 05, 2008

Cybercrop

Her er de 4 kort jeg fik lavet til kort cyber crop på Scrapsisters i søndags. Jeg må nok indse, at det med at lave noget på tid og fastlagte opgaver ikke lige er mig. Jeg dur ikke til at skynde mig! Jeg kan bedst når jeg får lov at sidde og nusse med tingene uden tidspres, så jeg er ikke særligt tilfreds med det jeg fik lavet. Men pyt det er jo alligevel sjovt at være med og jeg håber, at Majer og Diana gentager successen en anden gang! Der blev lavet ca. 150 kort ialt til croppet og standarten var meget imponerende, som du kan se i galleriet. Vi har rigtig mange dygtige kortmagere her i lille DK!På lørdag skal jeg holde kursus i julekort og farvelægning med distress ink hos Scrapbookfun Der er stadig et par ledige pladser, hvis nogen af mine læsere skulle være interesserede!

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er absolut heller ikke til tidspres, jeg blev så stresset at jeg helt opgav efter 1 kort og da jeg så havde meldt mig ud, så fik jeg lavet 2 ekstra kort hihi. Heldigvis arbejder jeg så godt under pres i "virkeligheden" :) Ih er så vild med dine nestabilitis..håber snart at få set dem i action? :) Hvis de kan være i en revolution skal der investeres i dem!

Pia sagde ...

Det er rigtig flotte kort du har lavet som altid, øv at jeg ikke bor i jylland, ville gerne være med på dit kursus i julekort.Du må have en dejlige dag, her er det regn og trist vejr, længes allerede tilbage til sol og varme.

Majer sagde ...

Man kan ikke se at de kort er lavet under tidspres. De er super flotte alle sammen :-)

God fornøjelse med kurset ;-)

Gitte sagde ...

De er blevet utrolig flotte de kort du fik lavet. Nogle skønne detaljer.
Det sidste kort er bare skønt, herlig tekst inden i kortet. ;)
Den skal jeg prøve at huske. :)

Du må ha' en god dag og god fornøjelse med kurset.

Thanni sagde ...

Skønne kort du fik lavet - teksten på det sidste er lige værd at skrive i idé-bogen ;)..
Tja..på lørdag er vi nogen der skal arbejde men ville nu hellere ha' været på julekortkursus *SUK* :)

Charlie sagde ...

Fine kort selvom du blev presset (kender det godt - jeg elsker også at dimse rundt - men kan jo godt HVIS man skal skynde sig - kan bare bedre li' det andet). Tak for tilbud om kursus - men på i weekenden HÅBER jeg at jeg samler møbler og pakker scrapkasser ud.

=0)

Eva (Fister) sagde ...

Rigtig flotte kort - er især vild med det sidste med grisen :o)

Mette sagde ...

hvor er det søde kort du har lavet

Heidi sagde ...

hvor er det nogle super flotte kort du har lavet ;o)
Rigtig god weekend

Unknown sagde ...

Synes at de ser fine ud allesammen, trods tidspresset. Kan rigtig godt lide teksten på det nederste (tør øjnene-du overlever):0)

Dot-scrap sagde ...

Det er da nogle skønne kort du fik produceret. Du er da kanon dygtig under tidspres.
Jeg er især vild med det kort der ligner en lille taske. Det ser fantastisk ud når du "kun" har brugt grå og hvide nuancer.

Pia sagde ...

Vil lige ønske dig en rigtig dejlig tur til Holland, er IKKE spor misundelig, har ikke prøvet at være der og kan forstå at det måske heller ikke er muligt i fremtiden. Nyd det og håber du kommer hjem med fyldt op med gode ideer som vi der må blive hjemme kan suge til os.
Varme knus fra Pia

Unknown sagde ...

Presset eller ej...du har i al fald lavet nogle virkelig flotte og sjove kort !