tirsdag, november 18, 2008

Scrapaganza

Vi havde bare en helt kanon tur til Holland Fede kurser, søde og dygtige undervisere og masser af skæg og ballade, både dernede og på togturen ud og hjem Hotellet vi boede på var kanon lækkert og forplejningen udemærket. Jeg var ret skuffet over shopping mulighederne, der var kun 1 butik og de havde ikke noget nyt og spændende med! Der var ikke engang mulighed for at købe materialerne, som blev brugt på kurserne...med mindre man købte et ekstra kit! Vi fandt dog en lækker scrapbutik lidt væk... dvs. pigerne fra Ålborg gjorde.... Heidi ringede og fik hende til at holde åben lidt længere lørdag, så Jette W, Ann Cecilie, Putte, Heidi og jeg susede afsted og fik rigtigt powershoppet og det reddede jo shopstinenserne! Jeg manglede lidt hyggen og fælles arrangementerne, som der er ved ScrapEvent i Sverige og informationen var heller ikke noget at skrive hjem om! Der var lidt leg meget sent lørdag aften og det var rigtigt sjovt...noget med at vedgå, at man var scrapaholic og noget med at løbe frem og tilbage. Jeg blev dog ikke til det var slut, for jeg var for træt! Men trods alt var det en vidunderlig, skøn og dejlig weekend sammen med en masse glade og dejlige mennesker og vi fik nogle nye og hyggelige bekendtskaber. Nu har jeg heldigvis et par dage til at hvile ud i, for det er bestemt ikke en ferie tur sådan en gang Scrapaganza!

Heidi og Else i baren i toget på vej til Amsterdam.

Fredag aften samledes dansker kolonien til aftensmad.
En lille forret, som nogle af de damer bestilte.

2 af underviserne på BG kurset Christiane og carole
Heidi, Putte og i baggrunden en meget koncentreret Else :)
Fniiiiiiiiiiis

På det første af mine kurser lavede jeg dette fuglehus. Jeg blev ikke helt færdig med at pynte det og jeg lod det stå på hotellet, da det var kæmpestort og ville fylde halvdelen af min kuffert, men det var meget sjovt at lave!

Den lyserøde scraptaske var vores goodie bag og var fyldt med fine sager, som her ligger sammen med mine halvfærdige kursus kit og alle mine indkøb!
Jeg skal nok lægge mine projekter ind efterhånden som de bliver færdige.11 kommentarer:

Linda sagde ...

Uha det ser ud som om i har hygget Jer, dejligt at alt klappede og i havde en fin tur. Jeg glæder mig til at se dine projekter når de er færdige. Jeg kunne da godt have tænkt mig at se dig med fuglehus under armen og så i tog til Danmark :0) tak for kigget med billeder dernede fra.

Karina Beck sagde ...

Lyder, som om at i har haft en god tur trods alt.
Lækkert fuglehus. Synd du ikke fik det med hjem, det er rigtig flot.
Den goodie bag ser da også lækker ud. Jeg kan godt forstå at i synes, at en butik var lige lidt.
Ser frem til at se, hvad du ellers fik lavet.

Pia sagde ...

Det ser rigtig lækkert ud det fuglehus,håber den der finder det værdsætter scrap.Godt at høre at I har haft en god og sjov tur, men surt at der kun var 1 BUTIK. Glæder mig til at se de andre projekter.

Netti sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud! Og sikke da en flot taske at få. Jeg glæder mig til at se alle dine projekter færdige.

Karin sagde ...

Nøjj, hvor ser det godt ud alt sammen. Godt I fandt en god butik ;-) Sig mig.... holdt du ikke ud til sidste sekund lørdag aften??? Vil det sige at du ikke fik det hele med??? ;-)) JAMEN søde .., det går tilbage for dig :-))

Charlie sagde ...

Tak for update fra jeres tur. FED goodiebag og glæder mig også til at se projekterne. 1 butik - man bliver da helt bleg ved tanken. Da jeg var der for 2 år siden var der mange butikker - til gengæld var maden seriøst noget skod dengang.

Sarah sagde ...

Velkommen hjem
Lyder som om i havde en dejlig og sjov tur!

Fru N. sagde ...

Tusind tak for en fed weekend. Det var virkelig en oplevelse og så var det bare så fedt at vi var så mange danskere dernede. Selv om der ikke var så meget tid til hygge og snak pga. kurser, så var vi da alligevel en del sammen i den store sal.....

Thanni sagde ...

På trods af de lidt magre shopping-muligheder, så lyder det jo til at I havde en skøn tur til Holland :)

Gitte sagde ...

Velkomme hjem. Det lydet til at I har haft en rigtig hygglig tur. Pyh kun 1 butik. Men så var det jo godt at I kunne shoppe alligevel bare et andet sted. :)
Sikken en lækker goodie bag. Jeg glæder mig til at se de andre projekter. :)
God søndag.

Anonym sagde ...

Hej Charlotte.

Det lyder som om I havde en rigtig god oplevelse. Det er altid skønt med ny inspiration.
Sikke mange skønne ting du enten fik i din goodie bage eller du fik shoppet dig til. Jeg glæder mig til at se de færdige projekter.

Dorte (www.dot-scrap.dk)