onsdag, maj 27, 2009

Bryllupskort

Nogen gange laver jeg altså andet end at snakke til vores tirsdags scrap ;) I går lavede jeg faktisk 6 ens kort. Jeg fik inspiration til dette kort fra super dygtige Anita
Hjertestemplerne er fra Stempelglede og teksten fra Orion design.
It happens that I do other things than talking at our thuesday night meetings ;) Yesterday I made 6 cards like this one. I was inspired by a very talented cardmaker Anita
The heart stamps are from Stempleglede and the text is from Orion Design.

Jeg har besluttet mig for, at stoppe som designer for Scrapbookfun. Jeg synes, at jeg har alt for lidt tid til alt det jeg gerne vil, så noget måtte vælges fra. Jeg har været rigtig glad for, at være DT hos Charlotte, så det var ikke en let beslutning. Det er dog ikke utænkeligt, at jeg nogen gange fortsat vil lave noget på freelance basis for hende og i vil også stadig kunne se mig hjælpe lidt til i hendes butik på conventions, når der er brug for det.
I have decided to stop as DT for Scrapbookfun. I have too much to do and I had to quit something. It was not an easy choise. I might be dooing some freelance work for her now and then. And I will also still be seen at her shop at conventions when needed.

8 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Super flot kort, rigtig romantisk og eksklusivt at kigge på!! Respekt for din beslutning om at stoppe som designer, jeg er ikke i tvivl om, at det også tager meget tid sammen med alt andet. Men er da glad for at du stadig øser ud af dine kundskaber ind i mellem *G*
Knus

Majer sagde ...

rigtig flot bryllupskort :-)

Ved jo selv af erfaring at man skal stoppe mens legen er godt. Så respekt for din beslutning.

Linda sagde ...

En gang imellem må man jo tage nogle beslutninger. Og godt når det er gjort. Det er rigtig sødt dit kort, måske jeg skal liftet det til på lørdag, når jeg skal til bryllup hos Jette :0)

Daniel August sagde ...

Et flott kort.

Fin bruk av Stempelgledes Grunge hjertert. ;P

Mvh
Daniel

Tanja sagde ...

Hvor er det bare et rigtig flot bryllupskort... Jeg er vild med den måde hjertet får magt på kortet - kan være det skal liftes på et tidspunkt.. :o)
Jeg kender godt det med at have for mange jern i ilden... Jeg er glad for at du stadigvæk har din blog, hvor jeg kan følge med i alle de skønne ting du laver... :o)
God pinse...
Scrapknuzz Tanja

Maj-Britt Soegaard sagde ...

Det kort er bare såååå flott, det SKAL jeg lifte ;-)

Du laver so unike ting og jeg glæder mig til at se dig igen til convention ;-)

Gitte sagde ...

Det bryllupskort er meget smukt. Meget flot med kun hjertet på midten af kortet.. Vild med de stempler fra Stempelglede.

Gitte sagde ...

Et meget smukt bryllupskort. Nogle gange må man bare tage en beslutning og sige fra, når det tager for meget af ens energi. Det skal jo være sjovt at lave ens hobby - og tiden skal også være til det. Jeg fik desværre selv sagt fra alt for sent....