søndag, januar 31, 2010

Konfirmationskort

Konfirmationstiden nærmer sig og jeg er i fuld gang med produktionen. Digtet er et som var på et konfirmationskort, som min søn fik af sin oldemor i sin tid. Det er sjovt at se hvordan det efterhånden florerer rundt på forskellige blogge og forums. Det er vist ret populært :)
Jeg har også gang i bestillinger på indbydelser, så der er nok at se til.

Dette er nok mere et  "Til enhver lejlighed" kort, og de er jo også gode at have på lager. Sommerfuglen er fra QK. Jeg elsker sommerfugle i alle afskygninger.

God søndag til alle som kommer her forbi.

12 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flotte begge to og sødt lille kors.
God søndag til dig.

Dorit sagde ...

Fine kort i sarte farver.
"Ja" til dit spørgsmål andetsteds.

HenrietteH sagde ...

Det er vel nok nogle smukke kort.. Dejligt digt - sjovt du kan følge det rundt omkring.. Jeg har også en svaghed for sommerfugle - og denne er bare helt fantastisk..

God sne søndag til dig...

Sanne sagde ...

super super flotte og god inspiration for dem der skal igang med konfirmationskort!

Anne sagde ...

Virkelig flotte kort! Jeg er også vild med de sommerfugle - og sommerfugle generelt :)

OGså god søndag til dig!

MH72 sagde ...

Det er altså også bare et super sødt digt. Jeg tror måske også at jeg kunne finde på at lifte (vi stjæler jo ikke, vel?!!) det fra dig :-)
Ses tirsdag...

lam sagde ...

hvor er de smukke og elegante

Charlie sagde ...

To meget smukke kort. Konfirmationer - GYS - ja den tid kommer jo snart - lige nu er vi ved at drukne i fødselsdage hos familie og venner så der er slet ikke tid til at være på forkant med konfirmationerne. Men tak for huskeren. =0) God søndag til dig fra mig - det der er tilbage af den.

Anonym sagde ...

Hej Charlotte.
2 meget smukke kort.
Ja teksten fra konfirmationskortet er meget populært...det har du jo selv været med til at gøre det. Da jeg så teksten hos dig på din blog, måtte jeg bare bruge det på et konfirmationskort. Så den ide blev også liftet med det samme.
Kommer du til Scrap-n-dream..?
Dorte

troll13 sagde ...

Sikke nogle skønne kort, utroligt smukke og enkle.
Jeg har noget til dig på min blog :o)

Mette W. Sørensen sagde ...

Rigtig søde komfirmations kort...

Pia sagde ...

Hvor er de flotte! Jeg synes det er svært med konfirmationskort - man tænker jo straks på den klassiske kirke med pigen i forgrunden :-) Tak for inspirationen! God tur til Nordjylland! Jeg håber da at I kommer afsted (og ikke må blive hjemme på grund af vejret) ....