tirsdag, januar 26, 2010

Ny baby?

Vi har reserveret denne dejlige lille dreng på 16 uger og skal op til Nordjylland og se ham på næste tirsdag. Forhåbentlig tager vi ham også med hjem :) Han er en sort Maine Coon. Vi er spændte på hvad Murphy siger til at få en lillebror, men jeg er næsten sikker på, at de nok skal få noget fornøjelse af hinanden.

Som mange af jer sikkert allerede ved, så er jeg stoppet som skribent og kortudfordrer hos Scrapsisters. Det er lidt vemodigt, for jeg har været med næsten siden det startede og jeg har været rigtig glad for at være en del af teamet. Det har været en meget svær beslutning, men nu er den truffet, jeg håber så bare ikke, at jeg fortryder det ;) De sidste par år har jeg brugt meget af min tid og energi på at lave noget for andre og nu trænger jeg til noget mere "MIG" tid! Jeg har så mange projekter i hovedet, som der bare ikke lige har været tid og energi til det sidste stykke tid, så dem glæder jeg mig til at få taget hul på.
Tak for et par skønne og spændende år Scrapsisters!

Helt fri for deadlines og opgaver er jeg dog ikke, for jeg har jo stadig mit DT job hos StampARTic, som jeg også er rigtig glad for og det har jeg tænkt mig at beholde.

16 kommentarer:

Anne sagde ...

Nåh hvor er han sød! På forhånd tillykke med familieforøgelsen :)

❤ Kaia sagde ...

Så Nydelig !!!!!!

Unknown sagde ...

Altså Charlotte, man kan jo ikke flashe sådan en bamse uden at skrive HVOR man får ham fra vel ;)
Han ser rigtig dejlig ud og jeg er sikker på at Murphy bliver glad for lillebror, den race er jo lidt "the more the merrier"

Charlotte Ravn sagde ...

Han er fra Wacky Moon, hvis det siger dig noget Diana?

Anonym sagde ...

Sikke da en "sødde" kat.
Glæder mig til at se hvad du får lavet "on your own" ;O) Tid til sig selv er den bedste tid - kan godt forstå din beslutning, selv om jeg vil savne dig og dine udfordringer på ss. Keep up the good work. KH 10na

troll13 sagde ...

KØB, KØB siger jeg bare, han ser da bare skøn ud, og selvfølgelig skal Murphy da nok syntes om ham ;o)))
Da vi fik nr. 2 gik det ret stærkt, og de har utrolig megen fornøjelse af hinanden.

Trist at du er stoppet hos Scrapsisters, men dejligt at du bliver hos os hos StampARTic :o))))
Det er vi meget glade for ;o)

Karina Beck sagde ...

Hvor er han sød. Jeg er også spændt på at høre hvad Murphy siger til ham.
Ja, det er ærgeligt at du stopper hos Scrapsisters, men mig selv tid forstår jeg godt. Så må vi være glade for den tid, du var der.

Dorit sagde ...

Nåhhhhr hvor er han sød, elsker sorte katte, ham må i bestemt ha med hjem.
Hi-hi, uden at kende M., så tror jeg han blir bange for så'n en sort dæwl ! Der går da nok lige en par dage...
Held og lykke med ham.

Pia sagde ...

wow hvor er han skøn, bedårende lækker, dejlig åh sååå sød men tror du måske skal tage Murphy med så han kan godkende ham, vores maine coon Findus har et meget meget anstrengt forhold til andre dyr og når han er ved dyrlægen må han isoleres fra andre dyr, er både bange og rasende så han ville bestemt ikke kunne med en lillebror.Kan godt forstå du trænger til "mig" tid.
varme knus Pia

Pia sagde ...

Nøj, hvor er han søøøøød! Jeg er sikker på at han får et dejligt hjem hos jer og 2 katte har bestemt meget fornøjelse af hinanden! Det er jo forskelligt hvordan de reagerer - vores Fiona var laaang tid om at acceptere Harry og jeg var ved at give op. Men nu kan de ikke undvære hinanden.

Det bliver da super godt at få ham hjem!

Charlotte, jeg kan ikke tro at du stopper hos Scrapsisters! Kan godt forstå at det er en svær beslutning. Du har godt nok lagt mange timer i dine inspirerende kortudfordringer m.m i gennem tiderne og jeg ved at du bliver savnet!

Nyd din MIG tid og måske vi kommer til at følge med i nogle af dine projekter her på bloggen ?

Knus,
Pia

Charlie sagde ...

Sikken en flot "puttytat" - men Murphy har dog en speciel plads i mit hjerte - han så bare så fræk ud fra dag 1. Håber de bliver gode venner. Til lykke med mere DIG tid - glæder mig til at følge med her og hyggeligt at du får mere blogtid også. Knus

MH72 sagde ...

Hvor ser han sød ud. Og han må være lille-bitte ift Murphy!

Og så en tirsdag... han bliver en rigtig mafia-kat :-)

Karin sagde ...

Ajj, hvor ser han sød ud... nu håber jeg han svarer til forventningerne, med den standard du holder dig, så kan det jo blive ret svært :-))
Glæder mig til at høre nyt ;-)

Linda sagde ...

Hvor ser han da pragtfuld ud ham lillebror. Tillykke med ham!
Jeg vil da have lov til at takke dig for alt det du har givet os andre som følger med på Scrapsisters, det har været dejlig inspirende og læse dine artikler og følge med i alt det du har lavet. Det vil jeg savne, men bare du så lægger noget her på bloggen så er det OK. Jeg kan godt forstå du gerne vil have mere mig tid. Det skal der være plads til.

Sanne sagde ...

Cutie - elsker katte - har selv to persere. Tillykke Charlotte!

fie & Co sagde ...

Hvor er han da bare dejlig og helt uimodståelig!
Hvor bor han her i jylland?

Sikke da en skam, at du stopper på Scrapsisters. Det er dog fuldt forståeligt og det tager en masse tid. Jeg er dog sikker på du kan komme tilbage igen hvis du fortryder:0)
Knus