onsdag, marts 17, 2010

60 års fødselsdag - DT kort og mislingerne.

En af mine naboer fylder 60. Han ryger og drikker ikke og mangler jo ingenting, så han får bare de indsamlede penge og kan så bruge dem på en glad aften med kæresten fx. Her er kortet jeg har lavet til ham. Tallene er embosset chipboard, papir fra grapic45 og jeg har brugt mit nye Martha Stewart punchsæt til borten.
Pengelomme indeni.


Månedens udfordring på StampARTic er at lave et påskekort i farverne sort, mørkblå og lilla med et strejf af gul og grøn. Sådan kom mit kort til at se ud. Se de andre designeres flotte kort og deltag gerne i udfordringen  her 

Vi har også fået sponseret et stempel fra Handarbeta i Sverige og sådan blev mit kort. Jeg synes det var passende til at børnekort og fik ideen til slikkepinden fra stemplet. Se hvad de andre designere har lavet her

Det går rigtigt godt med mislingerne, bortset fra at vi nu skal til dyrlæge igen igen! Jeg har lige opdaget at Murphy sandsynligvis har øremider og den lille har sikkert også! Bettefisen bliver også ved med at nyse, men han er ellers frisk. Han spiser godt, tager på og leger, men får nogle voldsomme nyseanfald ind i mellem, så det må vi have fundet ud af hvad skyldes. En ting er sikkert, jeg køber aldrig mere en billig killing, der var jo nok en grund til at den var så billig!!! Det er efterhånden ved at være ret dyrt med de dyrlægeregninger, men måske kan Stig få et feriejob som pirat i Legoland? ;)
Hey Bettefis, vågn nu op så vi kan lege!

Ok så kommer jeg da bare ind til dig og hyggevasker dig lidt!

Murphy har længe stået og kigget ned i wc'et ved enhver lejlighed og nu har Bettefisen da vist også lært det! Gad vide om de venter på, at der skal komme en fisk forbi? Skøre dyr!

Det var en super duper convention i weekenden, men jeg har ikke lige nogle billeder for mit kamera var som sædvanligt herhjemme! Du kan dog se her på Nats blog, hvad Christiane og jeg fandt på at bruge fotohjørner til! Jeg købte nogle fede Martha Stewart punches, noget lækkert nyt dansk papir, 4 distress ink i de nye farver og lidt andet, som jeg ikke lige kan huske nu! :)
Der er nu kun 8 dage til jeg skal til PACS i Italien. Nøjh hvor jeg glæder mig!

12 kommentarer:

Lina sagde ...

Skønne skønne kort - er helt pjattet med 60 år kortet. Og fantastisk indblik i kattenes "spændende" liv - de må bare se eller høre noget vi andre ikke kan :))))

Mette W. Sørensen sagde ...

Flotte kort du har lavet, er især vild med det øverste med den lille pengelomme og den bord er bare flot..
Hvor er de søde kattene, utroligt hvad de fordriver tiden med :-)

Thanni sagde ...

&0-års kortet er super flot - både de farver du har valgt og det enkle udtryk :)
...og de katte er da for sjove, men træls med dyrlægebesøg - det bliver hurtigt en dyr "fornøjelse" :/

Nathalie Kalbach sagde ...

It was so good to see you again sweets.)

fie & Co sagde ...

Så flot et kort og flot detalje med pengelommen indeni;0)

Hvor er det dejligt og se kattene nu er blevet venner endelig langt om længe.
Knus

Jette / ma11edina sagde ...

Super flotte og kreative kort igen! Smukt 60-års kort, dejlig enkel og stilfuld! Ideen med slikkepinden er da supergo´!
Altså de mis´linger, de er nogle sjove og underfundige dyr, men det er jo også derfor vi elsker dem :D
Håber i snart får styr på småsygdommene med misserne, der er alt for træls og dyrt! (Min bror har gjort samme erfaring med en for billig Maine Coon :( så næste kat blev "til prisen" ;) Du må sende Stig til Legoland eller Lalandia eller så´n noget *G*

Karina Bunkenborg sagde ...

Jeg kan godt lide det motiv du har brugt til stampartic og sød ide med en slikkepind på kortet med stempelmotivet!God tur til Italien.
Vh Renne

Christiane sagde ...

ROFL!!!
your cats are hilarious!!!
love to spent time with you too!!
visit me soon, please!!!
hugs

Majer sagde ...

Hey du, dig der er ejer at et lækkert sæt punches og to skøre katte. Tak for en dejlig weekend. Vi ses i Napoli om 8 dage :-)

❤ Kaia sagde ...

Kjempeflotte kort, alle tre.
Likte spesielt godt det med slikkepinnen...
Nydelige katter har du også....
Klem fra Kaia

PS. god tur til Napoli

LindaS sagde ...

Super flotte kort. Er vild med den kant du har lavet.

Charlie sagde ...

Hej - så er jeg hjemme igen - sig du har savnet mig... =0)
Snart god tur til dig - det bliver da alletiders - men hvad nu med misserne - savner de dig så ikke og laver ballade. Du må finde en lille plastic guldfisk til det toilet - faktisk så jeg toiletsæder i Frankrig med guldfisk på låg og brædt - det var da liige sagen. =0) OK glemte helt at skrive at kortet er fint.