fredag, februar 18, 2011

DT Panduro Hobby - Konfirmation

Forberedelserne til forårets konfirmationer er sikkert i fuld gang rundt omkring. Jeg har pyntet en gavepose, som både kan bruges som indpakning til en lille gave eller som sangskjuler. Jeg har desuden lavet 2 forskellige kort dertil. Det ene er syet rundt i kanten med sytråd ligesom på gaveposen. Det er lavet på en base af karton og pyntet indeni og tager lidt tid at lave. Det andet er et hurtigt lavet kort, hvis man er mere til det. Det lækre papir, som jeg har brugt, er en fin kraftig kvalitet og pænt hvidt på bagsiden, så det kan foldes og bruges som kort, uden du behøvet at lime det fast på en kartonbase. På den måde får du et kort, som er mønstret på både for og bagside og hvidt indeni. De små tags er fra et ark i samme serie som papiret.GaveposenKonfirmation er skrevet med Rub-on bogstaver på en etikette stickers. Jeg klipper bogstaverne ud fra arket og lægger dem løst på, så jeg kan se hvor meget det fylder, før jeg gnubber dem fast med den medfølgende ispind.


KortDe 2 forskellige kort, som jeg har lavet. Indeni det store kort har jeg lavet en lomme til pengesedler eller til tags, hvor du fx. kan skrive små gode råd til konfirmanden og et hvidt skrivefelt, som bare er bagsiden af mønsterpapiret. Jeg har brugt en kantpunch rundt i kanten på det hvide skrivefelt, punchen ikke er fra Panduro, men jeg har hørt i min øresnegl, at det snart bliver muligt, at købe kantpunches i Panduro Hobby. Jeg har desuden pyntet ekstra med sommerfugle stickers og igen brugt rub-ons til teksten.
Du kan se hvilke produkter jeg har brugt inde på Panduro Hobbys scrapbookingblog

14 kommentarer:

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Super smukke og så gennemførte alle 3... det er da bare noget skønt og lidt anderledes papir til konfirmation

Ha en god weekend

Lina sagde ...

Ej hvor er de bare smukke. Så mange fine detaljer, og er egentligt ret vild med stjerne papiret brugt til piger. Det er en sjælden kobination, men de kan jo også være 'stars' :). Så fedt valg af papir til lige netop den slags kort.

Anonym sagde ...

Dejlige ungdommelige kort.

Karina Beck sagde ...

Hvor er de flotte dine konfirmations ting. Så lækre farver og detaljer.
God weekend.

Heidi sagde ...

Nydelig gavepose og kort!
Lekre farger:)
Ha en flott helg, klem:)

Annette / aka sagde ...

Meget smukke konfirmationsting du har lavet. Lækkert papir, der lige passer.
Og så alle dine fine detaljer....

natje sagde ...

Beautiful card!!

Lone Krieger sagde ...

Utrolig flotte kort og gavepose. Dejligt med noget lidt "anderledes" papir til konfirmationstemaet. Meget velvalgt og fint og rigtig dejlige farver.

Linda sagde ...

lakre kort og pose du har lavet Charlotte, dejligt at se nogle andre farvet en lige det man plejer. Kan du have en god søndag.

Tine sagde ...

Meget smukke kort. Og god ide at pynte en gavepose ret simpelt.

Eva (Fister) sagde ...

Flotte ting. Og spændende at der kommer kantpunches i Panduro.

troll13 sagde ...

Det er bare så smukt og gennemført alt det du har lavet... men det plejer det jo ;o)))

Susanne Meltesen sagde ...

Hvor er det bare smukt og gennemført - og som altid, super inspirerende... ;o)

Margit sagde ...

Flotte, flotte kort... totalt gennemført - som sædvanlig. Lækkert papir til konfirmation... skøn farve.
Go' søndag...