fredag, februar 11, 2011

Masseproduktion til gode formål

Der findes altså bare nogle fantastiske mennesker rundt omkring, mennesker som uden egen vinding, gør en forskel.

Det er bla. Berit, som selv har et sygt barn og var isoleret med ham i en lang periode. I stedet for at sætte sig ned og have ondt af sig selv, fik hun den ide at lave kort, som sælges til fordel for Foreningen Cancerramte Børn. Se hendes hjemmeside HER
Og der er Charlie, som tænkte at vores udsendte soldater måske gerne ville sende et personligt kort hjem til familie og venner i ny og næ. Og der er jo ikke, som Charlie siger, en kiosk ude i ørkenen, hvor de lige kan købe et kort. Derfor startede hun Operation Skriv Hjem op. Det går i alt sin enkelthed ud på, at sende  hjemmelavede kort ud til de udstationerede soldater, som så kan vælge sig et kort, skrive en kærlig hilsen i det og sende det hjem.  Kortene er gratis for soldaterne og der er ingen, som tjener noget på dette projekt. Læs mere om Operation Skriv Hjem HER

Jeg har før lavet kort til begge projekter, ikke voldsomt mange, men lidt har jo også ret. Det koster mig ikke særligt meget, for jeg har bunker af papir, som jeg fx. har fået i overskud fra mine DT jobs. Desuden er det jo en god måde at få brugt de rester, som enhver scrapper og kortmager jo ofte kommer til at ligge inde med. Kortene jeg laver til sådanne formål er meget enkle, det bliver jo ikke til ret meget, hvis jeg skal bruge 2-3 timer på hvert kort, som jeg sagtens kan gøre på kort til andre formål. Det har så samtidig den fordel for mig, at masseproduktion af enkle kort ikke kræver den store tankevirksomhed, så jeg kan lytte til en god lydbog, mens jeg sidder og laver dem. Lige for tiden hører jeg Ken Follets Giganternes fald som varer ca. 35 timer og den er næsten ligeså spændende, som Jordens søjler og Uendelige verden. :)

Her er en enkelt dags produktion 29 stk. De øverste 10 er til Cancerkort og de nederste er til OSH.
I morgen tager jeg en tur til Høje Taastrup, til Scrap'n'dream. Jeg har planlagt at scrappe layouts, men måske ender det bare med shopping og snak hele dagen, som det så ofte gør for mig ved sådanne arrangementer. Det gør heller ikke noget, for det er jo også hyggeligt!
Rigtig god weekend til alle som kommer her forbi.

23 kommentarer:

Linda sagde ...

Hvor er de fine og hvor er det fedt er er sådan gode mennesker som tager initativ til de projekter. Jeg er desværre ikke kommet i gang med det, men vil gerne. God tur til Øen i morgen - Jeg tager til Skaga scrap og bliver på fast landet. God weekend også Charlotte :0)

Lene sagde ...

Flotte og enkle kort, dem kan jeg godt li'. God tur i morgen. Jeg kommer desværre ikke med denne gang, selvom jeg rigtig gerne ville.

10na sagde ...

Superfine kort og keep it simple er også min stil når jeg laver kort til de 2 SUPERGODE formål. Jeg glæder mig til at se hvad du får lavet og købt i weekenden. Rigtig god tur. KH 10na

Brit sagde ...

Søde kort du har fået lavet.
Og super god ide med at høre lydbog mens du masserproducerer - den ide skal måske afprøves en dag.

Glæder mig til at se dig imorgen.
God tur herover. :)

Cecilie sagde ...

Det kan gerne være, at kortene er enkle, men de er også smukke! Det er sådanne fine formål både Cancerkort og OSH.

Tak for anbefalingen af endnu en Follett-bog. Er den også historisk?

Sivsko sagde ...

Super flotte kort - fedt at kunne støtte så gode formål
Krammer Heidi

Benita sagde ...

fine og simple.

Hvor skaffer du lydbøgerne fra? Der er noget med at man kan hente fra nettet et sted ikk?

wildau sagde ...

Super fine kort, som altid. Prøv at tjekke mig blog.

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Så søde og fine kort.... små lækre detaljer. Og som du selv siger må det ikke kræve for lang tid, når man skal lave mange af dem. Jeg sidder også lige nu og laver cancer kort

Ha en hyggelig weekend

Heidi sagde ...

Nydelige kort til veldig gode formål:)
Jeg hører også ofte på lydbøker det er genialt! Koselig når man sitter og pusler.
Ha en flott helg, klem:)

lam sagde ...

Gode projekter som ejg selv støtter og dine kort er flotte

LindaS sagde ...

Kald du dem bare enkle - jeg syntes de er superflotte - du er utrolig god til at sætte farver og pynt sammen så det færdige resultat ligner en million.

Lone Krieger sagde ...

Engle kommer i mange forklædninger, og her er har vi en forklædt som super scrapper ;o) En stor ros til dig og alle de andre der støtter op om disse fantastiske sager. Et imponerende dagsværk du har præsteret og så er de jo smukke samtidig med. VI ses i Tåstrup ;o)

Anonym sagde ...

Hej Søde Ravn.
Du er selv en af de der specielle søde mennesker der også ser ud over din egen næse, og har lavet de skønneske kort til Berit og Charlie....Jeg synes de alle sammen er så fine og de kommer til at blive brugt til de mest fantastiske projekter.
Glæder mig så meget til at se dig i morgen.
Knus
Dorte

HenrietteH sagde ...

Hvor er de bare søde dine kort.. ingen kan se at de er lavet af dine tiloversblevne papirer...

Jeg sidder også med en lille stak her som Charlie skal have til det gode formål - så måske vi ses i morgen.. !

Charlie sagde ...

Hej navnesøster - jamen vi SES da helt sikkert i morgen og hvor er det nogle lækre kort du har lavet til både Berit og undertegnede. Dem glæder jeg mig til at tage med hjem - Fifty siger i baggrunden at du har et BAMSEKRAM tilgode når I ses i morgen, hvis du er til "mænd" i uniform! MANGE tak for din støtte til OSH både nu og alle de andre gange. Knus

Karina Beck sagde ...

De er rigtig flotte dine kort.
Vi ses i morgen.; )

Annette / aka sagde ...

Rigtig flotte kort - igen.
Og det er jo fordelen ved disse kort, at jo enklere jo bedre, faktisk. Og så bruge tiden og alle de fyldige blomster osv til os selv.
Og du er en jo knag til at masseproducere. 29 kort......på en dag ! Godt klaret.

Jeg håber virkelig vi ses lørdag...vi prøver at få denne pludselig opståede ide til at lykkes.

Margit sagde ...

Sikke mange fine kort...
SES i morgen ;o)

Anonym sagde ...

Super dejlige kort.
Jamen så ses vi jo imorgen:)

Lone sagde ...

Wow...flotte kort til 2 fantastiske formål. Sejt at du kan lave SÅ mange kort på en dag....Godt gået.

Berit Bilde sagde ...

Jeg bliver da helt rørt over dine smukke ord, tak for ord og kort søde Charlotte.

Majer sagde ...

Flot at du fremhæver disse to fine projekter, som helt sikkert fortjener masser af omtale. og fine kort du har lavet :-)