fredag, april 01, 2011

Bryllupsinvitation m.m. - DT Panduro Hobby

Denne gang har vi inspiration til bryllup på programmet og jeg har lavet en indbydelse, et menukort (samme model kan også bruges som takkekort) et bordkort og en lille kurv som bordpynt.  Kig forbi Panduro Hobbys Scrapbooking blog og se hvad de andre piger har fundet på. Og husk at deltage i konkurrencen om et dejligt gavekort på 200 kr. til Panduro Hobby.
Rigtig god weekend til alle, som kommer her forbi!


Den lille kurv er lavet som en æske med håndtag på. I bunden ligger lidt chokolade og ovenpå nogle ris pakket ind i tyl.

Bordkort lavet som et mini easel card. Teksten er skrevet på computeren i word, printet ud og derefter skåret til.

Indbydelsen lukket. Pynten er lavet på et "bånd" som kan tages af og holder kortet lukket. Hjertet som er limet på, er stemplet, embosset og derefter klippet ud. Blomsterne er samlet med en brad.

Indbydelsen indeni med printet tekst og en ønskeseddel i den lille lomme forneden.
Jeg har lavet en lille vejledning til indbydelsen.

Selve kortbasen er et stykke embosset karton på 15 x 30½ cm. Jeg har lavet en fold ved 10 cm og ved 23 cm. De øverste hjørner er rundet med en hjørnerunder.

Indeni har jeg limet mønsterpapir, som er en ½ cm mindre. Det nederste stykke er lavet som en lomme, hvor du fx. kan putte en ønskeseddel eller en kørselsvejledning i. Så det er kun limet fast i den yderste kant på de tre sider.

Udskæringen har jeg lavet ved at finde midten et stykke nede og slå en streg op til hjørnerne. (på bagsiden naturligvis!)

Båndet som både er pynt og til at holde kortet lukket med er lavet af to strimler, som er limet ovenpå hinanden og limet sammen på bagsiden. Jeg har brugt en kantpunch, men du kan fx. også bruge en møstersaks (se evt. her hvordan du klipper lige med sådan en fætter) Pas på ikke at stramme båndet for meget når du limer det omkring, det skal være lidt løst, så det er til at tage af og på. 

13 kommentarer:

Margit sagde ...

Hvor er det et smukt "sæt". Totalt gennemført - som altid fra din hånd - enkelt så man kan holde til at lave det til rigtig mange gæster og samtidig stilfuldt og romantisk.
Gid jeg en dag får lov at lave sådan en serie til vores ældste søn... ;o)
Tak for TUT'en =0)
...og go' week-end.

Annette / aka sagde ...

Hvor er det bare en smuk og romantisk serie. Og med mange fine finesser at studere.
God weekend til dig.

Heidi sagde ...

Så lekkert alt sammen!
Masse flotte detaljer:)
God helg, klem:)

Charlie sagde ...

Næh hvor fint og gennemført. Og når jeg ser de andres er jeg sikker på det er "ditto". Men når jeg besøger en af vores Panduro butikker her i nabolaget ser jeg aldrig noget tilsvarende fint - MÆRKELIGT: Tak for kigget.

morkaren sagde ...

Hvor er det smukt, og hvor er du god til at forklare hvordan du gør. v.h. morkaren.

Lone Krieger sagde ...

Et helt igennem gennmført bryllups-sæt. Elsker dit valg af papir og hjerte-kant-punchen. Det er jo meget enkle kreationer men yderst virkningsfulde og meget meget elegante og romantiske. Jeg har tidligere brugt Vibeke Spigseths "Swirls in Silver" fra Panduro til bryllupskort og var i Panduro i Roskilde i fredags for at se om jeg skulle være heldig at den stadig fandtes, men ak. Nu kan jeg dog se, at der er andet der er helt bedårende til dette tema, så mon ikke jeg burde runde butikken en gang mere ;o)

Gitte sagde ...

Nøj hvor er det sæt bare smukt og gennemført. Super detalje med den lille lomme i kortet.:)

Fasters kreative side sagde ...

Igen en super flot og gennemført serie fra din hånd.

Rysse sagde ...

Super flot indbydelse. Det kan være jeg låner opskriften på et tidspunkt.

Randi Th. sagde ...

Så utrolig flott dette var, alt sammen!

Ha en fin kveld!

-klem

vena7 sagde ...

super kurs..

susan sagde ...

Virkelig smukt serie.
Sjovt vi lige mødes igår. og i dag er det en af mine kunder der havde fundet denne side og spurgt mig og jeg ville lave noget alla denne stil

susan sagde ...

Super flot sæt.
Sjovvt at vi mødtes i går og idag har en af min kunder været inde og kikke på din blog og finder dette sæt.
Hun spurgte om jeg ville lave noget lign. men med andre farver.