tirsdag, april 12, 2011

Konfirmationskort og lidt af hvert

Her sker der ikke så meget, altså her på bloggen, for jeg sidder ikke med hænderne i skødet! Jeg får bare ikke lige blogget, men nu skal det være! En del af det jeg laver, kan jeg ikke vise her, da det er med personlige billeder, som jeg ikke har indhentet tilladelse til at vise. En anden del ryger så hurtigtigt ud af huset, at jeg ikke lige når at få taget billeder. men nu huskede jeg det med nogle bestillingskort, så her kommer et par stykker. :)
Et konfirmationskort, som skulle være med navn på og gerne noget med en Newfoundlænder hund. Jeg fandt et billede af et frimærke og printde det ud.

Til en brandmand, som har 25 års jubilæum. jeg har standset Tim Holtz dies ud i chipboard og farvet det med Glimmermist. Flammerne er klippet ud i karton og har også fået en gang Glimmermist.

Jeg er også igang med en stor stak menukort til nogen, som også har fået en stor stak indbydelser. De er meget enkelt lavet med et foto som er lavet om til en stregtegning.

Når jeg ikke papirnørder, kan jeg godt lide at strikke og hækle, så det gør jeg indimellem. Her er et sjal jeg har strikket. Hold da op det hulmønster drillede, indtil jeg fandt ud af  at der var en lille fejl i diagrammet. Mønsteret er fundet på Superbrugsens hjemmeside her og det er strikket i bommuldsgarn med noget blankt i....ved altså ikke lige hvad det hedder, men det er købt på tilbud i Brugsen for et par år siden. :) Jeg kan ikke stå for garn, som er sat ned til 5-10 kr pr. nøgle og synes faktisk kvaliten er ok at øve sig med, når man nu ikke er mesterstikker/hækler!

Så for nogle uger siden faldt jeg igen over nedsat garn, denne gang økologisk bomuld. Der var kun de 4 farver, men jeg købte et stort læs og er gået igang med at hækle et slumretæppe med bølgemønster. Jeg fik dog startet alt for bredt og fandt ud af, at det så ikke kunne blive langt nok med det garn jeg havde, så jeg startede forfra! :) Det måler ca. 135 cm i bredden og jeg satser på, at der er garn nok til, at det kan blive 180-200 cm langt. Der er et stykke vej endnu! Men jeg regner med, at høre lydbøger og hækle på terassen, når vejret bliver til det!
Ha' en dejlig tirsdag og tak for besøget!

9 kommentarer:

Hverdagensmamirakler sagde ...

du får da virkelig noget fra hånden... flot sjal og ikke mindst tæppe, det er noget af et projekt, men synes du er kommet godt på vej... Dine kort er rigtig flotte og personlige...

Mio sagde ...

Super lækre kort så personlige : ) skønt sjal og det tæpe, skal nok blive vildt lækkert : )

Unknown sagde ...

2 super lækkere kort. Jeg kan vældig godt lide det hvide sjal.

Charlie sagde ...

Hej med dig. Med det sjal tror jeg nu nok du kan aspirere til betegnelsen MESTERstrikker. WAUW - jeg var gået død inden første 5 cm - jeg er bedst til at lave huller i strik hvor de IKKE skal være. =0) Fine kort - ja det er ikke sådan med bestillingskort med specielle ønsker - men jeg har aldrig rigtig kendt til andet så jeg elsker det. =0)

Karina Beck sagde ...

Det er lækre ting du har fået fra hånden.
Ses vi til SAM?

Annette / aka sagde ...

Du er da vældig flittig kan jeg se.
De kort er superflotte, og det til brandmanden er da smart fundet på med de flammer.
Og sikke da du kan strikke/hækle. Og vi må da håbe på en lang sommer med det projekt....hold op om jeg orkede...

Vi skal snart have mailet sammen om den scrapdag sidst på måneden...glæder mig.

LindaS sagde ...

Super lækre reaktioner. Jeg er vild med farverne og design på det firste kort.

Linda sagde ...

Hold da helt op, jeg synstes da du er men HAJ til at strikke. Det er kanont flot - jeg en en ret en vrang og så er den ikke længere. Dit kort til brandmanden er vildt flot og en god ide. Kan du have en god uge Charlotte :0)

Majer sagde ...

Hvor er det sjovt... jeg var slet ikke klar over at du også hækler og strikker... Så lærte jeg noget nyt om dig i dag ;-)