onsdag, maj 25, 2011

Scrapmester 2011/ bidrag 4 - Flot fyr x 2

Jeg var ellers meget tæt på, at opgive at lave det 4. bidrag, men bestemte mig for at være stædig og give det en chance. Vi skulle lade os inspirere af følgende billede, som overhovedet ikke talte til mig!

Der måtte ikke bruges blomster af nogen som helst slags, heller ikke på papir eller billeder og der skulle bruges mindst 3 forskellige stykker mønsterpapir! Jeg tænker, at hvis jeg skulle kunne lave noget med de farver, så måtte det ihvertfald være noget med masser af blomster! Jeg gloede og gloede på billedet og bandede Scrapsøster Heidi langt væk, for at finde på sådan en irriterende opgave... hihi! Nå men mens jeg gloede og bandede, slog det mig at fyldningerne på skabslågerne mindede om et af mine MS puncsæt og så var der ikke langt fra tanke til handling. Endda laaag tid før deadline, som først er søndag aften. Nu er det jo så bare spændende om det kan godkendes! :)

Jeg havde dette billede af min søn Mads og hans hund Keld og sådan et par flotte fyre, er jo perfekte til et LO uden blomster!  Jeg har brugt 3 forskellige stykker Prima papir og et enkelt fra Kimberly Polson....og der er masser af blomster på det meste af papiret, men dem kan Heidi heldigvis ikke se, for de er på bagsiden eller dækket af noget andet hihi!
Stjernerne er sort karton, som er malet med et tykt lag Glimmer Glaze. Bogstaverne er chipboard, som er malet med sort akryl og har derefter fået et tykt lag klar Utee. Begge dele fik den distressede effekt, som jeg gik efter. Og så lige lidt TH metal dims!

Chipboard gears som er udstandset på BigShot og distresset efter en opskift i Tim Holtz bog. Fotomatten er lavet ef to lag papir med revne og sværtede kanter.

Et nærbillede af kanten, hvor man kan se de tre forskellige lag papir, det øverste lag er syet på med symaskinen. Nu er det så bare spændende om det kan godkendes, og at se hvad de andre deltagere har fundet på. Jeg har til de 4 opgaver haft min egen lille udfordring til mig selv kørende. Den gik ud på, at jeg kun måtte bruge af mit gamle papir (som jeg jo har en pænt lille lager af) og det er lykkedes mig! :)
Fortsat dejlig dag derude og tak fordi du kiggede forbi!

10 kommentarer:

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Super sejt og rålækkert lo... så mange fine detaljer du har fået med. Det ser så godt ud med det distressede look på stjerner og chipboard... og så er der jo slet ingen blomster på :-). Jeg sidder også lige nu og er ved at kløjs i det... har fået lavet det meste, men hvad skal jeg pynte med :-(

Ha en god dag!!!

HenrietteH sagde ...

He he - hvor er det sjovt at høre om dine kvaler.. for jeg har nøjagtig de samme...
Men dit resultat er da heldigvis blevet super flot, så der er da ikke noget at brokke sig over mere... godt at blive udfordret...

Rigtig frækt mande LO du har bikset sammen her...

Held og lykke med det...

Anonym sagde ...

Det er sundt at blive udfordret ; )
Det er et sejt layout!
Hilsen Karina Beck

Anonym sagde ...

Super sejt mandelo - yderst maskulint.

Annette / aka sagde ...

Ja, det foto er jo ikke lige din stil...hihi. Men godt at bruge hjernen lidt...det skulle være sundt.
Jeg synes i hvert tilfælde det er et lækkert layout du har lavet med en masse rå detaljer. Og den punch ligner da bestemt dørfyldningerne....???? Men flot er det.

Ifversen sagde ...

Meget meget flot LO - jeg kan jo slet ikke forstå at man ikke kan elske farverne på billedet ;-) Men din løsning er flot og meget kreativ

Ann Weiss sagde ...

Rigtig fedt og maskulint LO !

Brit sagde ...

Vil give dig fuldstændig ret i at det billede er svært at blive super inspireret af.
Men hold da op et fedt LO du alligevel fik lavet... Fede fede detaljer og ja de er sgu flotte fyre de2 :)
Fedt LO!

Majer sagde ...

Hvor var det godt at du ikke gav op, for så havde vi andre jo ikke fået glæde af dette lækre LO!! Og så er det jo fedt virkelig at blive udfordret en gang imellem ;-)


God weekend fra Majer

LindaS sagde ...

Vildt vildt sejt.