torsdag, juli 28, 2011

Nyt legetøj!

Jeg har foræret mig selv et stykke nyt legetøj. En miniprinter som kan printe billeder direkte "on the go" fra en mobiltelefon eller fra et kamera. Nu er jeg jo gift med en god solid jyde, som går med både livrem og seler, har begge ben plantet godt og solidt i den jyske muld og aldrig gør noget uovervejet..... så som modvægt til det må jeg jo være lidt impulsiv engang imellem! Man siger jo at modsætninger mødes! :) 
Impulsiv blev jeg så, da jeg stødte på dette lille vidunder, som jeg jo som passioneret scrapper bare måtte eje. Og vupti var den røget i indkøbskurven og betalt....for tænk hvis den nu blev udsolgt, mens jeg tænkte mig om og forskede lidt mere i hvad den kunne....og ikke kunne!!! ;) Jeg kunne jo straks se en masse muligheder i, at kunne printe billeder ud til en dagbog/art/jungue journal på stedet og hvis man laver en serie af billeder, kan de jo også i en nødvending bruges til et layout. Altså hvor ofte sider man ikke til et crop og lige mangler nogle friske billeder at scrappe??  :) Nå men tilbage til impulsiv!! Jeg fandt først ud af at den ikke er kompatibel med en iPhone, da jeg fik den igår! ;) Den kan bruges til de fleste andre kamramobiler, men altså ikke til en iPhone, som jeg jo har! hihi Så nu ønsker jeg mig altså også en ny telefon! ;) Heldigvis er min iPhone bare en gammel ridset 3'er, som jeg har arvet fra min søn, da han købte en ny 4'er, så det er ikke så slemt som det lyder! Og i mellemtiden har jeg en Nokia Slide, som kan bruges sammen med den lille printer!

Her er så vidunderet i aktion, med "kamphunden" Keld som model. Dette billeder er taget med vores spejrefleks kamera. Man bruger kameraets kabel til at overføre billeder til printeren (ligesom når man overfører billeder til pc'en) og bluetooth til at overføre fra mobilen. Det er der det ikke kan lade sig gøre med en iPhone, for iPhones bluetooth er ikke beregnet til at overføre billeder med.....har jeg læst mig til!

Den fine lyserøde printer passer rigtigt godt til min grønne Nokia.....hmmmm hmmm host! Kreditkortet er med for at vise størrelsen. Jeg havde i farten heller ikke lige tænkt på om stikket til opladeren kunne bruges i en dansk kontakt (den er købt i England) Heldigvis følger der en lille rejseadapter med, så det var ikke noget problem! Bagerst er de 3x70 stykker specialpapir, som jeg også bestilte. Papiret er med klister på bagsiden, altså små klistermærker!  Jeg har også bestilt en opbevaringstaske til den, men den er ikke kommet endnu. Det er åbentbart fra 3 forskellige forhandlere, selvom det hele er bestilt hos Amazon.co.uk

Her er forskellige billeder som jeg har printet, kreditkortet viser størrelsen på dem. Jeg synes skarpheden er ok, men farverne er måske ikke helt optimale, især ikke baggrundsfarverne. Jeg havde ikke forventet det helt store, så jeg er ganske godt tilfreds.
Den printer ikke med blæk, som en printer normalt gør, men bruger varme til at fremkalde små farvepigmenter i papiret. Du kan læse mere om den HER
Og hvad har den skøre kone så ofret på sit nye legetøj? Ialt for printer, 3x70 stykker papir, opbevaringstaske og porto, har det kostet 820 kr! Men så er jeg nok også beskæftiget et lille stykke tid og jeg er glad for min lille Pogo! :)
Tak fordi du kiggede forbi!


13 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Det var da en superfiks lille ting. Den kan jeg da godt forstå at du blev lidt fristet af...
Det er da nogle små smarte billeder

Hvad så med den gamle ridsede IPhone? Er den så til salg nu??
Min teenagesøn "mangler" sådan en.... måske kan han købe den?

Anonym sagde ...

Det er da en fantastisk investering du her har foretaget, og jeg kan sagtens sætte mig ind i, at den måtte du bare eje. Jeg håber, at du har vidunderet med til Scrap-n- dream, så jeg lige kan lure om det "er" noget..hi.
Ser super smart og spænende ud.

Knus
Dot-scrap

Anonym sagde ...

Mig os ha´ ;-)

Elsker også ny legetøj :-)

Karin sagde ...

Hi hi, Silotte.... sikke en historie ;-) det ender nok lige som med min faster, der fik nye grydelapper, og endte med et sprit nyt køkken :-))

Charlie sagde ...

TAK for et godt grin - og til lykke med vidunderet. Håber aldrig I passerer et skilt med tilbud på hundemad - så ender du vel også med at købe en hund! =0)

Brit sagde ...

Her troede jeg at du havde ofret en middelsvær formue på den smarte sag...
Det kan jo gå hen og blive halvdyrt at følge din blog - for så en må jeg da også eje...

Ann Weiss sagde ...

Mega sejt!!
Kan den bruges med alm kamera eller er det kun til mobilen??

Eeeeelsker at den er lyserød :-p

Charlotte sagde ...

Uanset farvekvalitet osv.. så er den lige præcis; dødanvendelig og så har du ovenikøbet haft en masse sjove grin(lyder det som om). Hvor er det altså bare fikst, at den kan skrive ud i små billeder og så ovenikøbet med klister bagpå.

Lone Krieger sagde ...

Tillykke med nyerhvervelsen, den ser godt nok smart ud. Nu er jeg, i modsætning til dig, gift med en "Gadget-freak" så jeg må nok hellere holde ham langt væk fra dette indlæg. Specielt da det drejer sig om noget med photo ;o)
Jeg er selv den glade ejer af en meget fin IPhone 3Gs, så ikke lige en ting jeg kan få glæde af. Til gengæld investerede jeg for et par år siden, i en super god fotoprinter, så ALT hvad jeg scrapper, printer jeg selv. Fordelen er jo så også, at jeg præcis selv bestemmer størrelsen på mine billeder og kan klippe og redigere i dem som jeg lyster. Men kan sagtens se fordelen i din mulighed for, lige at snuppe et par billeder og så få dem ud med det samme lige klar til at scrappe. Så jo, jeg tror helt bestemt at den skal du nok få god gavn og glæde af ;o)

Karina Beck sagde ...

Nyt legetøj er gåådt ; )
Tillykke med den, den er da smart!

Eva Helen sagde ...

Gratulerer med det nye Leketøyet,hihi.
Den var da super smart ,og jeg har ikke sett noe lignene :-)Så kjekt at den kan printe ut bilde med engang.

Klem Fra Eva Helen

Eva (Fister) sagde ...

Et fantastisk stykke legetøj, som jeg er nødt til at få på min ønskeseddel.

morkaren sagde ...

Hvor smart, og så sad jeg der og tænkte hvor mange tusind mon den har kostet? og så var det jo slet ikke så slemt, tillykke med den. v.h. morkaren.