torsdag, juli 21, 2011

Sommerferie??

Sommerferie???...nej det har jeg ikke.....eller det har jeg altid, om man vil! Jeg er jo hjemmegående, så det bestemmer jeg selv! :) Jeg har scrappet, men ikke noget jeg kan vise før næste fredag. Jeg lavede også et nuttet babykort til min kusines datter, som lige har fået en lille dreng, men glemte helt at få taget et billede af det, før det blev sendt i går! :( Så i stedet må i få lov til at se mit slumretæppe, som nu er færdigt...bortset fra de ca. 1 million tråde som skal hæftes! ...suuuuk! Det er hæklet af økologisk bommuldsgarn, som er købt til 5 kr. pr. nøgle i SuperBrugsen og farverne...tjaaa det var dem der var! Det måler 130x170 cm.

Vi skal ikke på ferie før til oktober, hvor vi i stedet for at holde kobberbryllup, tager ud at rejse. Planerne, som ikke ligger helt fast endnu, lyder på en 14 dages tur til USA. Vi vil flyve til Miami, leje en bil og køre rundt. Vi har været i Florida før, men ikke længere nede end Orlando. Vi havde snakket om, at køre over til New Orleans, men tager måske en flyver til Boston i stedet og så flyver hjem igen derfra. Så kan vi både få sol og varme (forhåbentlig ingen orkaner!) og det smukke efterår i New England med. Jeg har heller ikke været i Connecticut, siden vi flyttede derfra for 10 år siden, det kunne være helt sjovt at gense det hele og måske smutte en tur forbi og hilse på min søde scrapveninde Marianne, som lige er flyttet derover. 
Nu håber jeg altså snart vi får noget bedre sommervejr, selvom regnvejr jo er scrapvejr!

7 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Nej, nej, nej... Det er jo gude skønt!! Og farverne er jo mere end fantastiske. Wooow, det ville pynte godt hjemme ved mig:-D
Knus

morkaren sagde ...

Det er da et smukt tæppe du har hæklet, i søde farver der passer godt sammen, når jeg hækler i flere farver, hækler jeg garnenderne ind i arbejdet, læg enden langs med rækken du hækler, og hækel hend over den, det kan ikke ses på det færdige arbejde, og til slut er der kun to tråde at hæfte, starten og enden. jeg håber du forstår min beskrivelse, jeg har brugt den i årevis, også til bedstemor firkanter. v.h. morkaren.

MH72 sagde ...

Jeg håber sørme det ender med et smut til Connecticut, for selvfølgelig skal du besøge mig. Ihh det kunne være SÅ fedt :-)

Margit sagde ...

Super lækkert tæppe i skjønne forårsfarver...
Hvor er du flittig ;o) Spændende planer for ferie der venter forude... WAUWWW =0)
Go' week-end.

Gitte sagde ...

Der er jo ikke noget skønnere end et hjemmelavet slumretæppe. Skønt farvevalg. God sommer

Linda sagde ...

Sikke et lækkert tæppe og fede farver :0) Hvor lyder det lækkert med en tur til det store land. Og det ville da være fantastisk at kunne besøge Marianne. Glæder mig til at høre hvor det ender med at jeres tur går hen i USA.

Karin sagde ...

Det er bare blevet super :-) og godt du ikke ombestemte dig til et babytæppe ;-))
Lyder da som en god plan med turen til USA.