mandag, oktober 31, 2011

Art Journaling

Jeg er vild med Art Journaling og jeg er dybt imponeret over alle de flotte kreationer og tutorials, man kan finde på nettet!! Og nu har jeg altså bestemt mig for at selv prøve det! Jeg kan desværre bare ikke tegne og jeg kan heller ikke lide min egen håndskrift, hvilket jo begrænser mig lidt i mine udfoldelser. Men der findes jo heldigvis ingen regler for hvad man kan og vil lave og så jeg må jo tage andre midler, som stempler, dies, udklip og rub-ons i brug! Her er mine første spæde forsøg i min nyindkøbte Moleskins Journal. Der er helt klart plads til forbedringer, men man må jo øve sig for at blive god!.....det kan jeg jo så drømme om, at jeg måske bliver engang! :) Foreløbig har jeg det bare sjovt! :)13 kommentarer:

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Foreløbig ser set da rigtig spændende og indbydende ud. Det er vel også i bund og grund det, det handler om... at ha' det sjovt og nyde det man laver.

Ha en god dag.

Hjørdis sagde ...

Det ser lækkert ud, og det handler jo om at hygge sig og prøve nogle ting af også, som man måske ind imellem har nogle grænser for, her er alt jo tilladt ! God fornøjelse..
Hjørdis :0)

Unknown sagde ...

De er bare så skønne :) Tak for kigget.

morkaren sagde ...

Det er da flot Charlotte, begge sider, og med de dies man har i dag er der jo rige mugligheder, det at tegne er jo bare nogle kruseduller som jeg er sikker på du godt kan, men du er måske hæmmet lidt (som mig på grund af ordblindhed) kast dig ud i det Charlotte. v.h. morkaren.

Mio sagde ...

Skønne sider du har lavet, det drejer sig j om at have det hyggeligt og sjovt.Heldigvis er alt jo tilladt : )
Tak for kigget.

Thanni sagde ...

Ej hvor godt at du har taget hul på det!..og nogen rigtig fede sider du har lavet :)..og skønt er det jo, at der heller ikke i art journaling er regler og begræsnninger, men kun ens egne idéer der tæller.
..jeg ville så gerne have sådan en Moleskin - og har da fundet hvor de kan købes herhjemme, så mon ikke sådan en lille fætter finder vej til Aalborg.

Lina sagde ...

Ej hold da op - det blev da fantastisk godt! Øve dig noget mere...pffft...det ser jo allerede pro ud. Jeg tror at regel nummer 'eneste' ved Art Journaling er at der ingen regler er, så du skal bestemt ikke føle 'der mangler noget' bare fordi du ikke har 'håndskrevet' tekst og tegnet - alt er tilladt :))

Jytte sagde ...

Wow - det er da en flyvende start .. de er da bare så lækre, dine sider :)

Riet sagde ...

This is so wonderful Charlotte.

Hugs Riet.xx

Karina Beck sagde ...

Pjat med dig! Det er super super flot lavet!
Jeg kan desværre kun se det første billed, surt for jeg hader, at gå glip af noget.

Marie sagde ...

Harmoniskt och vackert!
Tack för allt fint du delar med dig av.

Karin sagde ...

Ser bare godt ud!! ;-)

Jette W sagde ...

Det ser rigtigt spændende ud.
Glæde mig til vores weekend, i Roskilde.
Det kan kun blive hyggeligt og sjovt.
Knus