torsdag, oktober 20, 2011

Hjemme igen

Jeg er hjemme igen fra en fantastisk skøn 14 dages ferie i USA. Vi landede i Miami og kørte rundt i Florida i 8 dage, hvorefter vi fløj til Boston og tilbragte resten af tiden i det smukke efterår de har på de kanter. Vi har oplevet mange skønne ting, shoppet en hel masse og besøgt gode venner.
Vi har taget rigtigt mange billeder med hvert sit kamera og også med mobilen, så der er en hel masse at scrappe om det næste lange stykke tid. Her er nogle ganske få billeder af de ting vi har oplevet. (pyh det var svært at bare vælge nogle få stykker)

Miami Beach

Her er jeg med en lille alligator fra Everglades, hvor vi var ude at sejle med luftbåd. Han var ca. 3 år og lidt nuttet....bagefter fortalte vores styrmand, at den næsten havde bidt hans finger af for et par uger siden!!! jeg havde nok ikke holdt ham, hvis jeg havde vist det! :)


Vi boede på mange forskellige moteller/hoteller idet vi jo kørte en del rundt. Dette er på Key West og var et af de bedre. Meget charmerende og rigtigt rent og pænt (det er ikke en selvfølge på den klasse hoteller/moteller vi valgte!)


Efteråret i New England er fantastisk smukt og farverigt. Desværre var vi der ikke lige da det toppede, men fik da alligevel set en del flotte farver.


Vi havde også afsat en dag til at besøge min søde scrapveninde Marianne/MH72, som er med i Den Jyske Scrapmafia og meget savnet til vores tirsdagsscrap! Hun er flyttet til USA med familen og skal bo og arbejde derovre i 2 år. Se lige en fantastisk velkomst vi fik! Vi havde kobberbryllup den 3. oktober (på dagen hvor vi tog afsted) og Marianne synes ikke vi skulle snydes for en æresport! Vi blev simpelhen så glade og rørte og det er bare så typisk Marianne, at tænke på sådan noget! Tusind tak igen for en dejlig dag til dig og familien, det var så hyggeligt og dejligt at se hvor godt i har det derovre.


Stig er stor fan af amerikansk fodbold og hans favorit hold er New England Patriots. Vi var så heldige, at få fat i billetter til en af deres kampe på hjemmebane, dagen før vi skulle hjem. Selvom jeg ikke er specielt  interesseret i amerikansk fodbold, var det alligevel en fantastisk oplevelse at være på det kæmpe store stadium og opleve hele den folkefest sådan en kamp er. Stig var (selvfølgelig) behørigt udstyret med det rigtige tøj (i rigelige mængder, han gik helt shopamok derovre, hvilket jeg aldrig før har oplevet ham gøre!) og at se ham ligne en lille glad julegris hele dagen, var alle pengene værd! At de så ovenikøbet vandt over Dallas Cowboys, var jo bare en ekstra fornøjelse!


Nå, men nu til det, som for de fleste af mine læsere er vigtigt......shopping i scrapbutikker! ;)


Her er jeg i Whim So Doodle i ST. Petersburg. En rigtig lækker butik, hvor jeg fik en god del af det jeg havde planlagt at købe! 


Jeg æææælsker Prima!

 En del Tim Holtz produkter røg også i kurven.

Jeg var også et smut i en Michaels, hvor jeg købte et par MS punches, knive til min papertrimmer (desværre havde de kun 2 pakker tilbage, så jeg måtte jo nøjes!) Jeg var også med Marianne i hendes lokale scrapbutik, hvor de lige havde fået smashbøger og tilbehør hjem, så det røg også i kurven! Og en Moleskin Journal fra Target :) Jeg købte også en masse tøj, men det er jo ikke så interessant! ;)
Jeg havde planlagt at få scrappet hele turen undervejs i min hjemmelavede smashbook men det blev kun til sølle 3 sider! Jeg var simpelthen for træt og mættet af oplevelser, så det må vente.

Tak fordi du kom forbi! Jeg har mere end 800 ulæste indlæg på min reader, så jeg må hellere komme en tur på blogrundfart og se hvad der er sket, men jeg har været væk! :)

19 kommentarer:

Gitte sagde ...

Det lyder som en rigtig fantastisk tur. Lækre scarp-sager du har købt.

Dortesjs sagde ...

waue super tur du har haft. jeg ville gerne havde været med. griner.og fed scrap du har indkøbt og ja helt rigtigt TØJ er ikke så interessant i denne sammenhæng..big smile fede ting og flot modtagelse hos veninde.
velkommen hjem

LindaS sagde ...

Velkommen hjem. Ser ud til at have været en fantastisk tur med de flotte billeder og jeres glade smil. Knuz

morkaren sagde ...

Ja, rigtig velkommen hjem, jeg har sådan lidt savnet dig, men det har da været en fantastisk tur i har taget, sikke mange oplevelser du nu skal have fordøjet, tak for kik af de flotte billeder, jeg siger dig jeg havde ikke holdt det, der kræ, det er jo en lille krokodille, uha uha. v.h. morkaren.

Brit sagde ...

Velkommen hjem! Det lyder til at det har været en super god tur...
Er lidt vild med billedet fra Miami Beach, og så er jeg dødspændt på hvad du har købt med hjem til mig :)
Velkommen hjem!

Scrappelise sagde ...

Så morsomt å få se bildene dine fra USA!

Charlie sagde ...

VELKOMMEN hjem - lyder som en skøn tur og lækre sager der "røg" i kurven hist og pist. HELDIGE ASEN. Håber kattedyret har tilgivet dig at du har været væk?

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Ser ud og lyder som en fantastisk ferie... og hvor var det sødt med æresporten, de havde lavet til jer.
Super lækre indkøb.

God torsdag!!!

Mette sagde ...

velkommen hjem.... sikke en spændende tur. skønt med alle oplevelserne og de fede scrapting.

Márcia Mattos sagde ...

I ma glad you are enjoying your vacation!
I've to the same store in St Petersburg, florida

hugs
Marcia

Karina Bunkenborg sagde ...

Velkommen hjem igen Charlotte. Hold da op hvor er jeg bare overhovedet ikke misundelig!!! Spøg til side, for det ser ud til at ha været en kanon fantastisk tur og sikke dog en masse du har købt. Jeg glæder mig til at høre mere om turen på tirsdag!
vh Karina

Annette / aka sagde ...

Welcome home.Og tillykke med de første 12½ år.
Sikke da en oplevelsesrig tur. Hold da op. Der må være til et par layouts.....
Og sikke en masse sager du fik med i kurven. Helt vildt - dejligt.
Tak for kigget.

Linda sagde ...

Allerførst tillykke med jeres kobber bryllup, og velkommen hjem. Tak for et kig ind i jeres ferie, det lyder dælme til det har været godt.

Jette W sagde ...

Det er har været dejlig at kunne følge med på jeres tur.
Det lyder til at havde været en rigtig dejlig tur.
Glæde mig til vi snart skal ses og hører mere om turen.
Rigtig god weekend.

Majer sagde ...

Velkommen retur til DK :-) Det ser ud til at have været en fantastisk rejse :-)Lækre ting du har købt!!

Ses om knap to uger, til en sjov weekend :-)

Gitte sagde ...

Velkommen hjem. Det ligner at det var en fantastisk tur.

Eva (Fister) sagde ...

Velkommen hjem - dejlige billeder, også af scraptingene :)

Gitte sagde ...

Velkommen hjem igen og tillykke med jeres kobberbryllup.
Sikke mange skønne billeder fra jeres ferie. Det lyder til at I havde en helt fantastisk ferie.
Nøj nogle lækre scrapsager du fik shoppet.:)

Gitte sagde ...

Velkommen hjem - måtte du betale for ekstra vægt for din kuffert på hjemturen? Tillykke med kobberbryllupet :)