tirsdag, august 28, 2007

BOM - bogen om mig

Der kører så mange udfordringer rundt omkring på diverse blogs og fora og jeg ville så gerne være med på dem alle, men må nok begrænse mig lidt! En af dem jeg har valgt at hoppe med på, er på min yndlingsblog Swescrapbook De kører en BOM - bogen om mig -som de kalder Projekt Hemligheter. Den startede sidste uge og nu kan jeg vise mit bidrag, som også ligger på SWEbloggen! Jeg har brugt hvid Bazzill og Crate papir. Bogstaverne er tegnede på fotokarton efter Bazzill chipboards, klippet ud og malet med akvarel. De små hjerter er klippet ud af et ark papir fra Heidi Grace og er noget af alt det lækre nye papir som Scrapbookfun har fået hjem! Derudover har jeg brugt lidt knapper syet på med scrappers floss og en stump bånd sat på med clips. Teksten og skyttetegnet er lavet med hjemmelavede rubons.....man printer spejlvendt på den blanke side af en overhead transperant og gnider det over på sit LO (virker ikke med alle printere har jeg erfaret, tror den skal bruge blæk som ikke er vandfast, som min HP gør)


Denne uges opgave indebærer, at man skal tegne et selvportræt, men de har været så søde at skrive, at man godt må dække det med et billede af sig selv....tak for det, for tegne kan jeg altså ikke, hvor gerne jeg end vil - mit tegne talent gik vist nok i stå, da jeg var ca. 5 år! Nå jeg må jo se hvad jeg kan finde på!

12 kommentarer:

Diana sagde ...

Det er en fed udfordring de kører, jeg har også planer om at være med, for jeg er så dårlig til at scrappe om mig selv og har netop fået mine forældres fotoalbum med billeder af mig hjem, så de kan blive scrappet og har noget retro papir, som MÅ komme på tale undervejs som ugerne kører !!!!

Anonym sagde ...

jeg har også lige fået scannet en del billeder ind fra min barndom, som jeg skal have fremkaldt. De skal også bruges til en bog om mig men en til hver af mine børnebørn.
Et rigtig godt LO måske man skulle lifte ideen med skytten det er jeg jo også
knus Kirsten

Linda sagde ...

Hvor er du bare sød Charlotte - det ser skiiee godt ud, meget enkelt og alligevel en masse forskelligt man kan få øje på.Det der med de rubons det må du vise mig en dag. Jeg kan ikke få det til at virke :-)

Christina/LaChris sagde ...

Hold fest det er et skønt LO!! Flot og enkelt og super farvesammensætninger...og knapperne ! de er bare søde :O)
Forresten, så mange tak for rådet mht syning på LO...jeg prøver at bruge måtten næste gang !!!

Gitte sagde ...

Et supersødt LO - flot opsætning.
Ha ha - jeg vil også nødig tegne et selvportræt.

Karin sagde ...

Ahr hvor er du dog sød og blid på det billede.... ;o) lagde du mærke til at jeg sagde VAR??
Der sker ting og sager hvis jeg nævner AV ordet, hi hi

Charlie sagde ...

BOM - godt gået, det står også på min "to-do"liste at komme i gang med på et tidspunkt.

Sød og enkelt side, hvor der alligevel sker en masse og dejligt med lidt hvidt til øjnene.

Glæder mig til at følge med i "dit liv" via din bog.

marianne sagde ...

WOW - det her LO er skønt... Jeg lifter det måske loge her i nærmeste fremtid - det ligner liiige noget for mig ;o)

Knus M

charlotte sagde ...

Den blev bare FLOT!! Nydeligt design og flot brug af bånd og mønsterark. Lækkert med den hvide baggrund og flot teknik du har brugt til titlen! Dejligt LO og sødt, sødt billede af lille dig :-)

Sofie sagde ...

Super flot og jeg glæder mig til at følge med i din BOM;-)

Jette / ma11edina sagde ...

Istemmer mig koret! Det er så let og smukt, og så alligevel med farver og spræl! Super flot!

rnielsen79 sagde ...

Den opsætning er bare så flot. Tror også jeg melder mig på lift bølgen.