mandag, august 27, 2007

Mit æbletræ

Der er vildt mange æbler på mit æbletræ i år. De er ikke ret store for der er ikke blevet tyndet ud i dem, men de smager dejligt. Jeg tog dette billede til Scrap shops foto konkurrence, men det kom vist ikke med, det ligger i alt fald ikke på siden hvor alle de andre bidrag er.
Nå pyt jeg kan jo vise det her og det havde helt sikkert ikke vundet alligevel! Jeg er jo ikke nogen mesterfotograf og har ikke en dyt forstand på det med komposition, skarphed og hvad det ellers hedder, men jeg synes egentlig at det er et meget pænt billede! Jeg skal til fotoforedrag med Jørgen Bresson den 8. september på Scrap-a-mania, det glæder jeg mig meget til, håber jeg kan lære lidt der.

6 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Det er et skønt billede! Jeg elsker billeder af træer/buske/blomster. Det er så flot. Vores æbletræ bugner også af æbler - heller ikke så store - og de er ikke gode før slutningen af september/starten af oktober!

Glæder mig til at høre mere om foto foredraget! Det lyder så spændende!

Anne Bente sagde ...

åhhh, hvor er det et flot billede, vores æbletæer har ikke ret meget frugt i år, men pæretræerne, de bare bugner af frugt, ærgeligt den ikke kom med i konk.

Gitte sagde ...

Jeg synes nu, det er et dejligt billede. Man får helt lyst til at tage en bid af dem.
Jeg håber, at du får ligeså meget ud af Jørgen Bressons foredrag, som jeg har fået. Han har være lidt af en øjenåbner for mig.

Majer sagde ...

Mærkeligt at det ikke er kommet op på siden! Jeg har også tilmeldt mig det kursus, men ved ikke om det kommer til at passe, med det kursus Diana og jeg skal holde.

Anonym sagde ...

Lækkert billede! Glæder mig til vi skal på kursus sammen :)

Charlie sagde ...

MUMS nogle lækre æbler - du kan roligt GLÆDE dig til det kursus. Jeg har altid taget "sigt og skyd" fotos og fik faktisk blod på tanden efter at have hørt ham.

Nogle udtryk er dog stadig lidt sort snak, men det er fordi jeg er gift med en foto-nørd, så lukker man lidt af og koncentrerer sig om sine egne ekspertområder.