lørdag, august 18, 2007

Endnu en award!


Der er da vist helt gået mode i det med at uddele awards på de forskellige blogs. Denne gang er det min søde brasilianske veninde Marcia , som har sendt mig en "Nice matters award". Thank you so much Marcia my dear friend, you are always so kind and even though I'm too lazy to translate my blog into english so you can understand what I write, you are always so kind to stop by and leave a comment for me. I appreciate it very much!
Hvis jeg har forstået det rigtigt kan denne award tildeles folk som er flinke til at kommentere, så det vil jeg vælge at gøre. Jeg sætter stor pris på alle jeres kommentarer, jeg bliver simpelthen så glad, når jeg kigger herind og ser at nogen har gidet kigge på det jeg laver og skrive en lille hilsen til mig.
Det er meningen man skal sende den videre til 5 personer, så jeg har valgt at sende den til
uh det var svært at vælge nogen ud, for jeg får jo så mange søde kommentarer, jeg kunne sagtens have sendt den til 5 eller 10 flere! men måske sender en af de 5 den videre til jer :)
God weekend til alle!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og hun føøører sig frem.... :o) :o)
Godt at ha gode venner, ik?

fie & Co sagde ...

Ehh, hvor er du sød :-) Jeg syntes også det er hyggeligt med en besked eller kommentar og jeg elsker og gå på blogge besøg.
Beskeder og kommentarer er samtidig med til at holde bloggere igang. Det gør det lidt sjovere og opdatere og finde på noget nyt.

lam sagde ...

Ej hvor dejligt og du er da bare for sød. Jeg er meget beæret over prisen......nu skal jeg jo til at tænke mig om

Lone sagde ...

Ihh 1000 tak, det var sødt af dig.
Go mandag.
Hej fra
Lone

Linda sagde ...

Tusind tak Charlotte - det var da dejligt at komme hjem fra weekend og komme ind og se det. Jeg vil straks få opdateret min blog, hvad jeg jo ikke er for god til. Syntes det er så hyggeligt at læse i andres. Nu er der jo ikke nogen undskyldning. Tak igen søde Charlotte.

Majer sagde ...

Endue en award til mig :-) Tusind tak. Det forpligter jo... Men jeg elsker ogå at gå på blog-roll :-) Særligt når man støder på så lækker en blog som din :-)