fredag, august 10, 2007

Endelig!

Jeg har omsider fået installeret nogle programmer på min nye pc, så nu kan jeg igen tage billeder ud af kameraet og fotobehandle dem og få lagt noget af det jeg har lavet herind på bloggen!

Dette LO er lavet til Scrapbookfun og de fleste materialer fås der. Karton fra DCWV, papiret er fra Karen Foster og de små flyvende tingester er klippet ud af et ark også fra Karen Foster. Jeg har desuden brugt en lille stump chatterbox fra restekassen (det med striberne) Gost shape pil (som jeg har stemplet med poteaftryk) og journaling stempler er ligeledes fra Scrapbookfun. Overskriften er skåret ud på min robo, farvelagt med akvarel blyanter og optegnet med sort Zig tush. Den sorte runde ring på billedet er lavet med en QK cookie cutter die. Billederne er taget på Ellemandsbjerget ude på Helgenæs og poteaftrykket var kæmpestort, så jeg er helt sikker på, at der er løver derude!! :)


6 kommentarer:

Majer sagde ...

Hahaha... hvor er det et sjovt billede du har taget. Det ville jeg aldrig have tænkt over!! Fint LO, er ret vildt med overskriften.

Sofie sagde ...

Jeg er rigtig vild med dette LO, vild dejlig tekst, poter, billeder og ikke mindst teksten!! SUPER ;-)

Linda sagde ...

Det er et fedt LO - hvor må det være dejligt at bare kunne printe sådan en overskrift ud Robo'en :-) Gad godt at eje den..... nogle fede farver Ja det hele er sq flot....

Jette / ma11edina sagde ...

Sjov historie og fedt
billede ;-D... Dejlige lyse og lette farver du har holdt LO´et i og kanon flot overskrift dertil!

Gitte sagde ...

Et både flot og sjovt LO ....Nu har du checket at området ikke er lavet om til Vildtreservat ? - Kommunerne finder på så meget.

Kirsten Gro sagde ...

Ja det er ikke sådan at komme ud i samfundet - der kan være løver :-) Den flyvende tingest yderst til højre er bare nuttet!