tirsdag, august 14, 2007

Spændende blog

Marianne/MH72 har lavet en blog, som helt sikkert er et besøg værd! Hun prioriterer teksten meget højt på sine layouts (og punker altid os andre for at skrive noget mere!) Her er linket http://ordetpaabordet.blogspot.com/ den skal nok blive spændende at følge!
Det fik mig til, at tænke på at vi allesammen har forskellige indgangs vinkler til det med at scrappe. For nogle er billederne det vigtigste, for andre er det selve det at sætte sig ned og lave noget kreativt (måske især tidligere og nuværende kortmagere?) og så er der andre igen, som synes teksten er det allervigtigste at få med. Der er selvfølgelig også nogen, som synes lidt af det hele er vigtigt og måske er det der jeg er? Jeg har egentlig aldrig tænkt dybere over hvorfor jeg scrapper, men jeg tror at for mig er det nok primært det med at sætte sig ned og lave noget andet end kort. Det var det ialtfald i starten, men jeg kan mærke, at der som tiden går, kommer en hel del andet med i det..... Jeg lærer noget fx. ofte noget nyt om mig selv i processen med at få skrevet noget på mine layouts. Jeg er blevet bedre til at fotografere (let nok, for det gjorde jeg slet ikke før og jeg har stadig meget at lære om det også!) og jeg har bla. også et ønske om at Mads (og evt. børnebørn) engang vil synes det er spændende, at se det jeg har lavet og vil blive glade for at der også er skrevet noget ved billederne....om ikke andet vil jeg nok selv have stor glæde af det jeg har lavet, når jeg engang om mange år sidder på plejehjemmet og bladrer i mine scrapbøger! Men Marianne, på en eller anden måde har du nok alligevel haft en vis indflydelse med alt dit snak om tekst! ikke at jeg fra nu af vil have en masse tekst på alle mine layouts!..... jeg vil nok ikke ændre så meget på det jeg allerede gør med en god blanding af det hele og mange forskellige ting, men jeg har altid dig i baghovedet når jeg laver noget med tekst :)
Nå alt det her filosoferen var vist en overspringshandling, jeg skulle egentlig i gang med støvsugeren!

8 kommentarer:

MH72 sagde ...

Sidder her med et kæmpe smil på. Det er da helt fantastisk at være "skyld" i at andre tænker på noget så skønt som ORD :-)))

Kirsten Gro sagde ...

Bliv du bare ved med overspringshandlinger - det lyder jo helt fornuftigt :-)

Diana sagde ...

For mig har det vigtigste ved scrapbooking været selve det at sidde og dimse og være kreativ, men jeg kan også se at det får en "dybere" mening med tiden, nemlig at skabe noget mine børn kan få med sig når de bliver store. Og journaling, ja det er jeg også blevet bedre til takket være Majer, der også altid prædiker journaling

Karin sagde ...

Ha ha... du er simpelthen for go :o) overspringshandling... ja, så har man hørt det med, men any way, man tvinges ihvertfald til at tænke kreativt,når man scrapper, og det er godt. Med hensyn til tekst, så er den også vigtig for mig. Har lige ryddet op på loftet og fundet en masse ældgamle billeder uden tekst... totalt uanvendelige, for alle som måske kunne kende dem, er døde.... lige til losseren!!

charlotte sagde ...

Ja, tekst/ord ER altså vigtigt! Jeg vægter meget højt at få tekst med på mine LOer og få skrevet ned hvem der er på billederne, hvad laver de og hvornår gjorde de det! Super vigtigt for fremtidige generationer! Jeg ville elske at min farmors gamle fotoalbums var fyldt med informationer, men det er de ikke - og hun kan efterhånden ikke længere bidrage til fortællingen om billederne! Det er trist, synes jeg!

Og ja, det er super fedt, at Marianne nu har startet ord-udfordringerne. Og jeg har klart intensioner om at deltage!!

Pernille sagde ...

Tekst på mine layouts er helt klart vigtigt for mig. Dog ikke det mest vigtige, da det afhænger af billederne og skitse i det hele taget. Jeg glæder mig dog til, at mine to gudbørn, som jeg laver albums til, bliver så gamle at de vil have glæde af de tekster/historier jeg har skrevet. I fremtiden har jeg da også planer om en BOM og her vil teksten nok få en mere fremtrædende rolle.....lidt om mine tanker om hvad scrap er for mig....

Lone sagde ...

Har du fået støvsuget.....? ;-)
Syntes osse journaling er super vigtigt på LO's, for mine børns skyld.
JA med hensyn med Rockin girl Blogger, skal du ligge den på din blog, også give den videre til andre.
Hej fra
Lone

Sofie sagde ...

Ja, har været på besøg på denne dejlige blog:-) Scrapbooking er ren afstresning og som balsam for sjælen for mig og er ret sikker på jeg ALDRIG holder op... Men din egen blog er da bestemt heller ikke sådan at kimse af! Jeg elsker da at komme på besøg herinde;-)