onsdag, november 29, 2006

Fødselsdag

Jeg har fødselsdag i dag! Jeg synes ellers lige at det var for nyligt at jeg sidst havde det, men nu er der altså gået et år igen........skrækkeligt som tiden flyver! Nå!... man er jo ikke ældre, end man selv føler sig, så jeg er ikke ret gammel :o)
Vi er en lille flok som mødes hver tirsdag aften (som regel her hos mig) og scrapper sammen, det er altid kanon hyggeligt, vi får ikke altid produceret en hel masse, men vi får snakket og grinet og vi gi'r også hinanden en masse tips og ideer! I går tog de fusen på mig! Karin havde bagt en lækker kage og de sang fødselsdags sang for mig.... de er bare så søde!
Jeg fik den nye CD med Meat Loaf af Stig i fødselsdagsgave. Jeg er totalt fan af Meat Loaf, så den er jeg rigtig glad for, den ryger på CD'en lige om lidt! Han sagde han havde noget mere til mig, men det får jeg først i aften....hvad mon det kan være??
Jeg har lavet et par fødselsdagskort med nogle Penny Black klistermærker, som jeg købte for et stykke tid siden. Jeg er vild med de små pindsvin og har også et par stempler med dem, men det er egenligt meget smart med klistermærkerne, for selv om stempler er dejlige, er det jo begrænset hvor mange kort man gider lave med det samme motiv!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Kære Charlotte - vil bare lige ønske dig tillykke på din blog også... Håber du får / har en kanon dag...
Knuzz Linda