torsdag, december 21, 2006

Nyt legetøj!


Endelig! Efter at have ønsket mig dem længe og ikke rigtigt syntes jeg havde råd, fik jeg i dag 14 flasker Rangers distress ink fra USA. (de røg selvfølgelig i tolden og kostede så lige 181 kr oveni! men pyt det var stadig lidt billigere, end hvis jeg havde købt dem i England, som jeg først havde tænkt mig at gøre!) Den sorte var udsolgt, så den må jeg vente med, men kender jeg mig selv ret, kan jeg nok ikke nøjes med disse 14 farver, når der nu findes 24 ialt! Så den sorte kommer nok med i næste bestilling :)
Jeg skal bruge dem til at male stempel motiver med, det har jeg set at de dygtige svenskere gør med et knald godt resultat.........jeg skal nok lige øve mig lidt haha, men jeg har selvfølgelig allerede flået en af dem op og prøvet. De skal fortyndes ret meget med vand for at det bliver pænt, så man skal kun dryppe en mikroskopisk dråbe ud hver gang! Det er også nødvendigt at bruge en vandfast sværte til at stemple med, da det ellers løber ud!
Nå men jeg må hellere vente til mellem jul og nytår, med at lege mere med det, jeg har lige nogle hængepartier, før det kan blive jul her i det lille hjem!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej hvor er det sygt ;-) Det ser fedt ud, med så mange på samme sted... Heldige dig, at bo sammen med dem ;-)

Anonym sagde ...

Uhh det ser spændende ud - glæder mig til at se det demonstreret næste tirsdag..... nå nej, næste tirsdag igen :-)

Anonym sagde ...

Så skulle der jo lige være et link til, hvor i USA de er købt ;-) De har også stået højt på min ønskeliste længe. Jeg så en demonstration af dem i Sverige engang, netop på stempler, det så super godt ud !!! Glæder mig til at se, hvad du får lavet med dem :-)
Diana

lam sagde ...

de er nemlig kanon gode at male med...så jeg kan kun sige god fornøjelse og de kan altså også købes i scraproom......selvom forsendelsen er dyr, så bliver de ikke taget i tolden ;O)