onsdag, december 27, 2006

Så er julen ved at være overstået!

Vi havde en dejlig og hyggelig juleaften og min mor og Preben blev mægtig glade for deres mini albums! Jeg fik et BG notch and die tool af Stig (fra Panduro) og ellers var der ingen scrappe gaver under træet, men en kaffemaskine, en stegepande og et sæt lysestager! Efter julefrokost hos svigermor 1. juledag og en tur til Silkeborg i går, har den stået på total afslapning og kortnusseri i dag!
Jeg fik lavet et par fødselsdags kort, hvor jeg har malet motiverne med mit nye distress ink og det er vildt fedt at bruge! Der er nogen som har efterlyst et link til butikken hvor jeg købte det, så det kommer her http://www.wilde-ideas.com/Index.html Jeg har kun prøvet at handle der den ene gang, men der var ikke nogen problemer (bortset fra at det jo røg i tolden, men det må man jo forvente!) det kom ca. 14 dage efter, at jeg havde bestilt det!
Stig har fødselsdag på fredag og på lørdag bliver min gudsøn 18 år, så der skal vi til fest! men om det lige bliver de 2 kort eller nogle andre har jeg ikke besluttet endnu!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Wauuu, nogle flotte kort du har lavet. Det ser vildt godt ud, når de er malet med den nye ink.

Tak for linket ;-)
Mht. told har jeg hørt rygter om at alt bliver snuppet i tolden for tiden, så den er nok svær at undgå :-(

//Diana

Anonym sagde ...

Wau, det er fedest med det ink. 5*
Med hensyn til told, så kan jeg forstå at jeg kan regne med at Sørens julegave (som ikke nåede frem til 24.) nok ryger i tolden så. Øv, altså.

lam sagde ...

flotte kort og kan kun give dig ret i at det er fedt at male med distres ink......skulle du have lyst til at prøve noget i samme stil, har jeg idag købt nogle watercolor pencil i Scraproom og de har samme effekt, men er nemmere at bruge ind distress ink. Det er simpelhen farveblyanter som bliver som akvarel,når man bagefter bruger en våd pensel.

Linda sagde ...

Hej Charlotte og godt nytår!
Du ka bare det der med kort, hvor er de flotte. Man bliver helt forelsket i det lille pindsvin, jeg kan godt forstå du kan lide at bruge dem :-)
Mange nytårs hilsner Linda