fredag, juli 20, 2007

Endnu et kort

Et lille sommer kort med mine nye stempler, meget passende til vejret i dag! Og nu skal jeg ud i solen og nyde det, inden den forsvinder igen!
Kirsten spurgte om jeg klipper motiverne ud eller jeg stempler direkte på kortet. På dette kort har jeg klippet motiverne ud og sat dem på med helt tynde 3D puder. Jeg stempler sjældent direkte på kortet, enten klipper jeg helt ind til stregerne som her eller også sætter jeg en firkant eller cirkel med det stemplede motiv fast på kortet.
God weekend til alle og 1000 tak for alle jeres søde kommentarer, det er så dejligt at få respons på det man laver, jeg bliver jo så glad :) og jeg er også meget taknemmelig for al den fine inspiration jeg får fra de dygtige svenske kortmagere (ingen nævnt, ingen glemt..der er jo flere.. og jeg linker til nogen af dem her på bloggen) uden dem ville mine kort nok se noget anderledes ud!


6 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Endnu et skønt kort. Jeg MÅ altså snart til at eje nogle af de søde Magnolia-stempler. ;o)

Scrap-hilsen fra Anne

Charlotte sagde ...

Arjj - hvor er det kort bare sødt!! Du er knald-kreativ og super dygtig! :) Kan godt se inspirationen kommer fra svenskerne - de er jo de rene mestrer ud i kort-kreationer!

Og det der "billede" du har lavet med BG infusion på et stykke lærred - det er da for LÆKKERT!! Det må jeg helt sikkert prøve af. Synes det blev enormt flot til at hænge på væggen! :)

Tak for god inspiration og god weekend.

Casa Ottman sagde ...

Jättefint!
Härliga färger!
/Helena

webmosterhelene sagde ...

Mmmm, så ljuvligt fina kort! Alla är så underbar och du är duktig på att färglägga!

Kram
/Helene

Gitte Ottosen sagde ...

hej Charlotte
Fandt lige pludselig din blog og må da lige sende en hilsen. Kanon smukke kort som sædvanligt fra din hånd, og jeg er da helt vild med de stempler.
Det gør mig ondt at læse at Suzziq er blevet aflivet, hun var nu en sød lille en men var jo efterhånden også en ældre dame.
Knus fra
Gitte O

Susanne sagde ...

Det er atså bare så flotte kort du får lavet, det er ikke alene design og stempel men du er fantastisk dygtig til at farvelægge.
Hvad med et kursus til vi andre på convention ?