mandag, juli 30, 2007

Freestyle LO

Jeg fik lyst til, at prøve at lave et freestyle LO, da jeg for et stykke tid siden så at Helene og Åsa lavede sådan nogle på SWE bloggen. Dengang havde jeg ikke tid, men nu har jeg så fået lavet det. Billedet er af min søn og hans dejlige kæreste. De store bogstaver er skåret ud på Robo'en i transperant og malet med akryl maling i kanten. Pilen er en Heidi Swapp gost shape også malet med akryl. Papiret er Elsie Flanigan og derud over har jeg brugt knapper, en stor prima blomst, halvperler, scrappers floss, en stor brad, punchede hjerter, BG og stickers bogstaver. Gost shape pilen og transperant bogstaverne er sat fast med clipsemaskine

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vildt flot Charlotte. Jeg leder jo efter alle de gode argumenter for at købe cutteren :-) Så det er fedt at se nogle flotte sider. Jeg er dog ikke længere i tvivl om at jeg MÅ eje den. Nu skal det bare afgøres om det bliver hos Scrapshop eller på Ebay vi køber den.

Jeg synes det er en fed detalje det med at klipse bogstaver og figurer fast - har efterhånden set det nogle steder. Det er ret godt.

Anne Thormose sagde ...

Lækkert layout. Rart at vide, at maskinen også kan skære i transperanter, det åbner jo en helt ny verden - MÅ altså have købt sådan et dyr. ;o)

Gurli Laursen sagde ...

Sk�nt layout, Charlotte - hvor er de bare s�de, de unge mennesker ;)

Majer sagde ...

Dejlig billde, som du har givet nogle super fede omgivelser. Det med free style, har jeg også til gode at afprøve.

Anonym sagde ...

Whaouw det er FLOT!!!

Márcia Mattos sagde ...

this Lo is really beautiful Charlotte!!!
Congrats
Hugs from Brasil
Márcia

Unknown sagde ...

Æhm, hvad er et free style LO lige ??? Men flot ser det i hvert fald ud og jeg kan se at du er produktiv som altid og Charlotte, jeg har sagt det før men siger det lige igen, jeg er VILD med dine kort !!!!!

Unknown sagde ...

Aiii hov...hvorfor skriver den sådan i overskriften ? Men det er altså Diana (Kaiserinde), der har lagt den seneste besked !

fie & Co sagde ...

Elsker bare at komme på "besøg" herinde...
Der er altid nogen nyt og spændende at kigge på!!

Fed free style;-)

lam sagde ...

Wow det er da blevet vild lækkert, er vild med dine papir strimler. Du skal da gøre dig noget mere i freestyle, du har jo talent. ;O)

Charlotte sagde ...

Utroligt lækkert freestyle LO! Jeg kan vældig godt li' du har brugt så meget transparent - og ideen med at male kanterne med akrylmaling er jo super! Det giver en meget flot effekt. Dejligt billede og flotte farver!

Gitte sagde ...

Superlækkert LO - du er bare dygtig.

Emma sagde ...

Riktigt snygg layout!!