søndag, november 25, 2007

Gamle biler og så er det nemt at have gæster!!

Vores gamle bil, som vi købte for ½ år siden, da Stig kørte galt, besluttede sig i torsdags for at den ikke ville mere! Tandremmen er sprunget og det vil blive uforholdsmæssigt dyrt at få den lavet hos mekanikeren! Sådan noget p.. rent ud sagt, det vælter lige vores planer om at købe en bil til mig og at Stig skulle beholde den her et par år, for nu er vi jo igen nødt til at hu hej skaffe en bil, i stedet for at finde den rigtige i ro og mag. Han mener dog, at han selv kan reparere den, evt. sætte en ombytningsmotor i, men det løser jo ikke vores akutte transport problem og jeg frygter det har lange udsigter, før jeg får min egen bil, som jeg lige havde sat næsen op efter...han er jo ikke jordens hurtigste og slet ikke mekaniker skumle skumle! Det betød så, at vi ikke som planlagt kunne besøge min moar i Silkeborg i lørdags (vi skulle ellers have kigget på bil til mig deroppe piiiv) så hun og hendes kæreste kom herned i stedet for og medbragte det mad vi skulle have haft deroppe.....3 retter som var lige til at varme og servere..... så er det jo ingen sag at have gæster, når de selv medbringer maden.....det kunne jeg godt vænne mig til hihi! De havde også min fødselsdagsgave med, en lækker stor flaske af min yndlingsparfume - Estée Lauder White Linen - og noget farligt fint dag og nat creme fra Kina med perler i...anti rynkecreme!! som om jeg har brug for det hprmfff....nå det ser nu meget lækkert ud. De havde også fået lavet et segl med mit efter navn på i Kina, så det var jo en herlig dag, trods vores bil problemer!

Jeg har ikke fået lavet noget kreativt i weekenden, men jeg kan jo vise et af de layouts jeg lavede sidste weekend i sommerhuset! Jeg har så mange billeder af Mads, hvor han sover! Tror jeg både synes han så så kær ud, men også at det var lidt dejligt, når han endelig faldt i søvn (som regel alle andre steder end i sin egen seng) for der var ret meget gang i ham dengang!

9 kommentarer:

Majer sagde ...

ej noget skidt med jeres bil. I har da været lidt uheldige på det sidste.
Dejligt at din mor kunne komme til jer i stedet for... og så tillykke med fødselsdagen, hvornår det end var ;-)

Fin LO du fik lavet i sommehuset. Kan særlig godt lide pilene du har lavet.

fie & Co sagde ...

Øv. ØV!! Sådan noget sker altid mest ubelejligt og nu lige op til jul.

Iøvrigt flot layout;0)

Unknown sagde ...

Dejlig layout, ja de er søde når de sover,der er ligesom om noget fredfyldt over dem.
Rigtigt surt med bilen

Gurli Laursen sagde ...

Sikke noget møg - kender det jo så UDEMÆRKET det med gamle biler, der bare ikke kan mere. Øv, det er dyrt - håber I finder en god løsning, så du alligevel får en lille puttebil inden alt for længe.
Dejligt LO i øvrigt.

Betina Olesen sagde ...

Ajj hvor træls Charlotte, det er da noget rigtig møj...øv altså. Håber det løser sig, for at være billøs er jo nærmest ulideligt.

Fedt LO, er også vild med den type billeder. Sad faktisk og lavede noget ligende i sidste mdr. ligende fotos mener jeg.

Hygge fra Betina

Anne Thormose sagde ...

Uha, vi har også lige haft begge biler på værksted - det var vist lidt af et under, at jeg overhovedet var kommet hjem fra Aalborg forrige weekend!
Held og lykke med alle transportproblemerne og tillykke med de dejlige gaver.

Kirsten sagde ...

Ej, hvor træls med bilen, og det er jo specielt surt, fordi du havde sat næsen op efter en bil. :-(
Håber det løser sig, så i får mulighed for at få 2 biler.

Skøønt at have gæser, der selv kommer med maden :-) Det ville jeg også godt kunne vænne mig til :-)
Og, tillykke med fødselsdagen, - dejlige gaver du har fået :-)

Anonym sagde ...

Hej Charlotte
Tillykke med den nye bil og med føs``dagen lige om lidt...Et sødt LO og enkelt sjovt med de pile.Vi ses til julefrokost hos Heidi i Gislev.
med venlig scrappehilsen Pia D.

Thanni sagde ...

Skønt sove-LO.. ;)..jeg kan rigtig godt li' dine pile og at det er enkelt :)