søndag, november 04, 2007

You make med smile og RAK

Endnu en award til samlingen :) Jeg har fået denne You make me smile award af Charlotte, Jette, Kimic og Anne T. 1000 tak piger, den er straks sendt tilbage til jer, for i bringer også ofte et stort smil frem på mine læber med jeres søde kommentarer og alle de skønne ting jeg ser på jeres blogge! Desuden sender jeg den til alle, som er så søde til at kigge herind på min blog og især til jer, som lægger en kommentar til mig, det får altid et stort smil frem hos mig, når der popper en mail op og fortæller mig, at der er en kommentar på min blog :)
For et stykke tid siden udlovede Lisette/LAM en rak på sin blog, hvis man lagde en kommentar, det gjorde jeg selvfølgelig og jeg var så heldig, at mit navn blev udtrukket og her er den fine præmie. Tusind tak Lisette, jeg er rigtig glad for alle de flotte blomster, knapper og brads!

7 kommentarer:

Susanne sagde ...

Hej Charlotte
Tillykke med Gevinsten :-)
Tak for i går det var rigtig hyggeligt at se dig og de andre igen og det er altid spændende at se dig i aktion med oliefarverne, men da jeg skulle fortælle om det herhjemme havde jeg glemt hvad det var du dyppede tegnestuben i inden du gned farven ud kan du hjælpe med et navn :-)

Lone sagde ...

Tillykke med awarden ;-) Og sikke da en lækker RAK gave du har fået fingrene i...

Anonym sagde ...

:O) det var da en skøn buket blomster du fik dig dér !

Jette / ma11edina sagde ...

Selv tak ;-) Du har så fuldstændig ret i, at det er så berigende at kigge med på blogs rundt omkring og modtage små kommentarer fra alle blog-vennerne. Dét kan lige løfte dagen det sidste stykke når man kommer hjem. Og tillykke med "buketten", super dejlig pakke.

Kirsten Gro sagde ...

Jeg er lægen dybt taknemmelig :-) Du er meget dygtig specialist. Det var ikke længe den var i respirator og narkosen overlevede den fint. Pyt med at den har fået et mindre handicap, dog er jeg en anelse bekymret... jeg har trapper til første sal. Kan den klare det? :-)

Majer sagde ...

Tillykke med din dejlige gave. Det er da fedt med så mange fine blomster mm.

Linda sagde ...

Tillykke med din Rak og Award - det er nemlig dejligt at få en kommetar på sin blog. Dejligt at du er så sød til opdatere din blog. Jeg er lige inde og titte næsten hver dag. Dejlig gave....