søndag, juni 22, 2008

Murphy ½ år i dag!


Jeg ved jo at bla. min mor og svigermor spændt følger med her, for at se billeder af deres "barnebarn" Murphy og da han har ½ års fødselsdag i dag er dette indlæg kun med ham! Billedet er taget her til morgen på hans nye yndlingsplads...håndvasken på badeværelset! God søndag! Nu vil jeg lede efter den ørering, som på mystisk vis er forsvundet fra bordet på badeværelset!!

12 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jamen, det er da også en herlig plads, for så ligger man jo lige klar når vandhaven åbnes, så man kan få en tår at drikke ! Altså.... man er vel en Maine Coon !

Tillykke med det første ½ år :0)

Nikolette sagde ...

Jeg kan heller ikke lade være med at følge med i Murphy's liv. Selv om jeg aldrig har mødt ham, synes jeg han er så sød, at jeg har lyst til at komme og hente ham ;-)

Og Murphy - tillykke med "halvårs- fødselsdagen"!

Charlie sagde ...

Mi mi mi mi MIAUW
mi mi mi mi MIAUW
mi mi mi mi mi mi mi
mi mi mi mi MIAUW

og en stor portion kaffeguf oveni

Som korrespondent var det jo en nem sag at oversætte HAPPY Birthday to you til kattesprog så TIL LYKKE til dig Murphy - jeg følger også med - du er en lækker "puttytat"... OG kan du så være sød at fortælle din mor hvor du har gemt hendes ørering!!

MH72 sagde ...

Tillykke med fødselsdagen Murphy :-)

Og Charlotte - husk tippet med støvsugeren: en nylonstrømpe på og så ellers støvsug. Så kan det være øreringen dukker op!

Dorit sagde ...

Tillykke Murphy, jeg følger nemlig også med i dit liv og levned, du burde faktisk have din egen blog, spørg lige din mor, om du ikke må få så'n en i fødselsdagsgave.
Jeg siger ikke, hvad man gør, hvis det er mennesker, der har slugt en diamant eller noget andet kostbart... hvis altså Murphy skulle have troet øreringen var til indvortes brug !

Unknown sagde ...

Ja, jeg følger og gladelig med i Lille Murphy's liv. Han er bare såsød og charmerende.
Tilykke med din ½ årsfødselsdag

Saster sagde ...

Tillykke lille frække Murphy - det ligner ham selv bedst at "klavre" på et eller andet ;-)

Linda sagde ...

Tillykke med Murphy han er altså en mærkelig lille missekat er han ikke. Det er da de vildeste ting han finder på. Men har er bare så nuttet ;0)

Pia sagde ...

Åh hvor er han skøn og så er han allerede 1/2 år.Han er altså lige til en kram

Netti sagde ...

Tillykke med Murphy. Hvor ser han bare lækker ud.

Susanne Meltesen sagde ...

Dejlige kat...
Hvorfor skal de altid ligge i vasken? Det MÅ være en katte-ting... ;o)

Marianne sagde ...

Tillykke med halvårsdagen ;o) Og dine nye Los er bare SÅ flotte!!