onsdag, juli 28, 2010

Kobberbryllup

Først et stort tak for alle de søde kommentarer og virtuelle knus, både her og på facebook. Det varmer rigtigt meget, at så mange forstår hvor stort et tab det er for mig at miste Murphy. Jeg ved jo godt, at nogen bare synes det er en dum kat og ikke noget at pive sådan over! Men sådan er vi mennesker jo så forskellige! Heldigvis har vi Jacko Bettefisen, så der er ikke helt tomt her og han er også en rigtig lækker kat, selvom han ikke har Murphys store personlighed! Måske får han også mere plads nu, hvor han ikke bliver hvæst og knurret af hele tiden?

Det er ikke meget papirnusseri jeg har lavet her i juli måned, vejret har simpelthen været for godt og jeg  har haft meget mere lyst til at sidde ude på terrassen end inde på mit værelse. Men lidt er det da blevet til. Jeg fik en bestilling på et kort til et kobberbryllup, det skulle indeholde penge, så jeg lavede en lille æske i stedet.
Modellen til æsken er fundet her men jeg har lavet lidt om på målene.

Jeg har ikke siddet med hænderne i skødet i det gode vejr på terrassen, så her er hvad jeg har fordrevet noget af tiden med, ind imellem bøgerne som jeg har læst.
Det skal blive til et tæppe, men hvor stort det bliver må tiden jo vise! :)
Nu er det gode vejr jo på retur, så mon ikke lysten til papirnusseri får overtaget igen?

8 kommentarer:

Charlie sagde ...

"That's what friends are for" ved du nok! =0)

FIN æske og søde firkanter - gode farver sammen - men husk nu KUN at hækle i ny og næ - vi vil jo gerne have dine fine papirting at "IIH" og "NÆH" over - ikke??

Susanne Meltesen sagde ...

Lækker, lækker æske. Vild sød måde at pakke pengene ind på... ;o)

Og de der hæklede lapper er da lige til at blive glad i låget af. Glæder mig til at se tæppet færdigt.

... ikke mindst glæder jeg mig til sommerferien er ovre, så Mafiaen igen kan komme forbi Lunderskov... ;o)

Dorit sagde ...

Rigtig nysselig æske, og sjovere at få så'n en flot æske med penge i end en fla' kuvert.
Uh, elsker den der limegrønne farve på oldemorfirkanterne (så'n hedder de vist), det er ski en frisk farve, overvejer lidt om det skal være farven i vores nye soveværelse eller det skal være mere ovre i blonder, bånd og gammelrosa, som jo slet ik' er min farve, you know....

Karina Bunkenborg sagde ...

Åh nej hvad er det jeg hører, jeg har været på ferie og ser først nu at du har fået aflivet en af dine katte. Hvor er det bare synd for dig. Men du har gjort hvad du kunne og du gav den en chance!
Sikke en flot æske du har lavet og det bliver da et skønt hyggetæppe du får hæklet!
vh Karina

Anonym sagde ...

Hvor trist med Murphy :O( Men godt at du tog beslutningen, som du skriver, så er det jo ikke til at vide, om det var smerter der ændrede hans psyke.
Mon dit hækleri får overtaget? Naaaj, det tror jeg ikke ;O) Men det er nogle skønne farver til tæppet!

lam sagde ...

Hvor er det trist med den skønne Murphy, men den rigtige beslutnin gog jeg forstår til fulde det er hårdt.

Skøn æske

Lone Krieger sagde ...

Åhhhhh nej, her tager man på ferie og så kommer man hjem til sådanne triste nyheder. Hvor er jeg dog ked af det på dine vegne. Man tror ikke at sådan en lille mis kan efterlade så stort et tomrum, men det gør de altså. og så skal du i øvrigt blæse på dem der ikke forstår din sorg. Du ved, der er et gammelt kinesisk ordsprog der siger at: "Folk der ikke kan lige katte, har været rotter i et tidligere liv" ;o) Godt du har Bettefisen, som jeg regner med er ved at blive kvalt i kæl ;o)

Nej det er jo ikke det vilde man får lavet når det er for varmt, men hvor er den æske bare sød. Og så har du brugt min yndlingsfarve. Rigtig sød idé.

Erica sagde ...

Vilka kanonfina alster du skapat! Mycket inspiration ger du!

Förstår dig så väl angående katten, fick själv ta bort våra två katter förra året eftersom min son blev allergisk. Jättesvårt och en stor sorg, de var ju två familjemedlemmar.

Önskar dig en trevlig fortsättning på sommaren! Kram, Erica