tirsdag, december 19, 2006

Næsten færdig med mine mini albums!

Nu er jeg næsten færdig med mine 2 minalbums, jeg mangler kun nogle små justeringer, som jeg regner med at få lavet i aften til tirsdags scrap, bla. et billede på sidste side i min mors album.....men nu får vi se om jeg når det, vi skal jo julehygge med gløg og æbleskiver! Jeg har taget billeder af albummene, for det er ikke sikkert jeg får det gjort, når de er helt færdige! Jeg er som sædvanlig ikke helt tilfreds med det jeg har lavet, men jeg ved at min mor og Preben bliver glade for dem uanset hvordan de ser ud, så jeg har slækket lidt min mine høje krav til mig selv! de skulle jo også gerne være færdige inden jul!! De er 15x15 cm og er samlet med scrappers rings.
Ansigterne på Prebens børnebørn er sløret, da jeg ikke har spurgt deres forældre om lov til at uploade billeder af deres børn! Jeg var nødt til at nøjes med de få billeder min mor har af børnene, for det skulle jo gerne være en overraskelse for Preben og jeg kender ikke hans børn nok til at ville ringe og bede om nogle billeder af deres børn!
Jeg har samlet alle siderne i et billede for at spare på pladsen, håber det kan ses alligevel!
5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er det nogle flotte albums du har fået lavet Charlotte! Er bare helt vild med farverne og enkeltheden i det! Wow!!! Synes bestemt godt du kan være tilfreds (men det er nok en scrappers lod i livet aldrig at blive HELT tilfreds)

Anonym sagde ...

Jeg synes bestemt også at du kan være tilfreds, men jeg kan godt forstå dig, sådan havde jeg det også med mine, men som du selv skriver... det skulle jo gerne være færdigt før jul ;-)

Er det i scrapklubben at I skal jule med gløgg og æbleskiver *misundelses-smiley*. Hils i hvert fald dem jeg kender :-)

Diana

Anonym sagde ...

Sikke nogle lækre minialbums, du har fået kreeret. Håber I har hygget jer i tirsdagsklubben og ikke kigget alt for dybt i gløggen ;)

Anonym sagde ...

Så har du gjort det igen, de flotteste album som du absolut kan være stolt af. Jeg sender lige nogle fotos - så kan du da sagtens nå et til mig i julegave :-) Spøg til side håber i hygger jer i aften.

Anonym sagde ...

Mange hilsen Fru Ballegaard