torsdag, maj 06, 2010

And the winner is......

Tusind tak til jer alle for deltagelsen i min blogcandy. Jeg har nu trukket en vinder. Jeg forsøgte at få Bettefisen til at hjælpe mig, som Murphy engang har gjort, men han fattede ikke rigtigt hvad det gik ud på! Så han ligger bare til pynt! :)
Det var lidt af arbejde at lave alle sedlerne med navne på og finde ud af hvem der skulle have 1, 2 eller 3 lod, men det skulle jo gå retfærdigt til.
Den heldige vinder blev...................


Tillykke Nikolette. Send mig en mail med din adresse. Min mailadresse står under min profil.

Thank you so much to all who participated and for your visits to my blog, hope you all will be back now and then. Sorry I'm too lazy to write in english, so you will have to do with the dreadful Google translator! ;)

8 kommentarer:

Berit Bilde sagde ...

Tillykke med gevinsten.

Pynt - ja det gør Bettefisen da også meget godt

Nikolette sagde ...

Så har heldig mig sendt en mail :-D

Mon ikke Bettefisen får lært det med at hjælpe engang ;-)

Christiane sagde ...

LOL - love love love this shot, charlodde!!! ;))

Anonym sagde ...

Ha ha, herligt billede af Bettefisen..mon ikke han nok skal få det lært...I må i træningslejr. Og tillykke til Nikolette ;O)

Margit sagde ...

Til lykke Nikolette...

Charlie sagde ...

Hej og TIL LYKKE til Nikolette. Jeg skrev også små sedler - men da vi kom over 70 og senere over 100 fandt jeg på at printe min inbox og nummerere alle indlæg og derefter trække et nummer i stedet for. Smuk og klog går ikke altid hånd i hånd, men en smuk kat - det ER det... =0) Hvis han skal deltage en anden gang - så skriv det lige - så sender jeg et indlæg der lugter af fisk eller reje!!! Måske det kunne hjælpe???

Annette / aka sagde ...

Tillykke med gevinsten.
Jeg er slet ikke misundelig.......jo, lidt måske....

Heidi Jensen sagde ...

Tillykke .. havde jo regnet med at jeg skulle vinde...