fredag, april 06, 2007

Flere kortGårsdagens kreationer! Den bølgede kant på begge kort, er klippet med mønstersaks. Da jeg startede med at lave kort for snart mange år siden, brugte jeg mine mønstersakse rigtigt meget, men de sidste år har de bare hængt næsten ubrugte hen. Nu er jeg glad for, at jeg ikke har smidt dem ud, for til det her er de jo fine at bruge!

6 kommentarer:

Sine sagde ...

Hvor er det smart at du sådan bare fjerner vingerne, og vupti, så har du en helt ny figur..

Søøøøde kort som altid! :D

Linda sagde ...

De er altså bare så søde dine kort, som Sine skriver, det er da genialt bare at fjerne vingerne. Hvis hun ikke havde skrevet det, så havde jeg ikke opdaget det. Forsat god påske til Charlotte :-)

Unknown sagde ...

Super søde kort, ja de er skønne, stemplerne fra magnolia
hilsen
Jannet

lam sagde ...

Som altid meget søde og flotte kort du har lavet.
Tak for tipset med mønsterskasen, det kunne være jeglige skulle tjekke min beholdning af mønstersakse, som bare står og samler støv.

Betina Olesen sagde ...

Hejsa Charlotte

Dine kort er bare så flotte og søde. Så søde at jeg ligfrem overvejer om det skulle være noget for mig. Var det ikke noget at holde kursus i på næste convention...fedte fedte fedte...

Hygge fra Betina

Majer sagde ...

De er SÅ lækre!! Du kan virkelig bare det der med kort. Er DYBT imponeret over dine kort. Der er så mange fine små detajler, at man aldrig bliver træt af, at kigge på dem.