mandag, december 17, 2007

17. december

Jeg startede i fredags med, at rydde op på mit scrap værelse! Der var efterhånden blevet så rodet og ufremkommeligt, at det ikke var hyggeligt at sidde derinde! Det har fået den helt store tur og nu er jeg endelig færdig og kan holde ud at være derinde igen.......gad vide hvor længe det så holder denne gang, før der er kaos derinde igen?? Jeg mangler kun min høje kommode med bla. stempler, men den må vist vente til efter jul! Jeg har endnu ikke fået lavet juledepressioner eller juleforskrækkelser eller hvad man nu skal kalde det jeg plejer at frembringe med en klump ler, lidt gran og et par lys!! Jeg har heller ikke fået skrevet julekortene eller pakket gaver ind.......men der er jo god tid ;)

Jeg håber mine julegaver er lidt mere velvalgte end denne hihi! Glædelig 17. december og tak til alle jer, som stadig hænger på denne jule marathon!

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg har også lige ryddet op på mit scrapværelse i dag og fik fundet skrivebordet ;) Imponerende som fremstilling af julekort kan kræve så meget rod !!!
Synes det er hyggeligt at du skriver dagligt, så bliv bare ved med det efter jul også ;)

Mutte sagde ...

Jeg har det ligeså, jeg kan ikke forstå hvem det er som roder. For det kan da ikke være mig!! Jeg tror at kreative mennesker for det meste skaber rod omkring sig. Når der ikke opstår rod hjemme hos mig så er det når jeg ikke er kreativ. Og så er det bare kedeligt!!!

Unknown sagde ...

En oprydning kræves der engang imellem, men rodet sniger sig ind ligeså stille, næsten helt uden man opdager det :-)

Linda sagde ...

:o) :o) :o) Bare det var mig der havde fået ryddet op på scrap værelset, ind til videre er det alt muligt skrammel fra ferien der er kommet der ind. Så må jeg finde ud af hvad det skalsenere. Kan du så komme i gang med de jule kort!!! Jeg venter da at få et fra kort mageren nummer 1 !

Charlie sagde ...

Jamen det er da nisserne der roder om natten - ved du ikke det???
Jeg er også først ved at skrive mine julekort nu - mind mig liiige om at starte lidt før næste år, ikke!
God fornøjelse med lysdepressionerne - dem har jeg dog fået lavet.
Og GODT gået - det er nu snart d. 18. december og vi er rigtig mange der både blogger og læser hinandens blogge dagligt. Jeg er stolt af os allesammen. Godt Erica i Texas lokkede mig til dette.

Susanne Meltesen sagde ...

Ja - mit værelse får altså lov at vente lidt. Jeg har en lille sti ind til skrivebordet, der i øvrigt kun har 20x20 cm plads, der er ryddet - så nej, det er ikke optimalt at scrappe på.

Men jeg glæder mig til at se dit flotte værelse i aften. Der er måske endda plads til at sove dér blandt alle de skønne ting. Det skulle efter sigende give en rolig søvn med amsser af dejlige drømme... ;o)

Anne Thormose sagde ...

Oprydning af scrapsager? Tja, for mig lyder det som en umulig opgave. Jeg bruger et par dage på at rydde op i ALT, og ca. 15 minutter på at rode det hele til igen.....Det er vist den uendelige historie om igen. ;o)

Casa Ottman sagde ...

*hi hi* Den var skoj den :)
Hälsningar
Helena

ps älskade dina rumphäxor ds