onsdag, december 26, 2007

26. december

I dag har jeg lavet absolut ingenting! Ikke noget fornuftigt altså, men jeg har hygget mig og slappet af og det trængte jeg nok til! Ikke engang en travetur blev det til! Her til aften satte jeg mig og lavede et par kort og her er et enkelt af dem! Stemplet er fra Artimpressions, QK bogstaver og indextab, papiret er blush fra BG, blomst og karton er fra bazzill.
Vil prøve at tage mig sammen til en blogrunde i morgen og få lagt nogle kommentarer til alle jer, som er så søde til at kommentere her! Glædelig 2. juledag....det der er tilbage af den!

12 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej du - hun er da skøn. Jeg har ikke så meget at blogge om i dag da vi har haft hele familien til 2. juledag (dvs. mest køkkentjans, hygge og køkkentjans igen).

Pia sagde ...

Det er et skønt kort de er bare så dejlige, de stempler. det er også nogle dejlige farver.Jeg har også slappet af med scrap idag, har haft gæster lillejule aften og hele familien 1. juledag.Her er det heller ikke engang blevet til en gåtur

Unknown sagde ...

Flot kort med en af disse skønne "piger"

Unknown sagde ...

Hiihii, for et skønt kort :)

Mutte sagde ...

Igen et af dine skønne "gammel dame" kort, de er bare så pragtfulde

Anonym sagde ...

Herligt kort! Det er garanteret sundt at gå og hygge sig lidt i stedet for at stresse rundt (det er i hvert fald det, jeg bilder mig selv ind i dag - ha ha);

Linda sagde ...

Det er da dejligt at høre der andre end mig der overhovedet ikke har været uden for en dør 2. jule dag. Og forøvrigt slet ikke lavet noget. Det er et smukt kort igen igen du har lavet. Skøn kone :o)

Anonym sagde ...

rigtig fint kort du har lavet :) er helt vild med det lyserøde og brune sammen!!

lam sagde ...

Hun er altså for lækker, den gamle kone. Super fedt kort

Thanni sagde ...

Tror altså somme tider det er sundere bare at hygge ;)..
Et fedt kort - hun er bare skøn den gamle dame :D

Anne Bente sagde ...

nååååå hvor er hun sød, skøøønt kort :)

Else Slipsager Petersen sagde ...

Er vild med de golden Oldies, og dine kort.

Godt nytår til dig og din familie