tirsdag, december 04, 2007

4.december

20 dage til juleaften! Jeg har ikke fået ret meget pynt op, for jeg plejer, at vente lidt med alt for meget pynt, til efter Mads' fødselsdag den 12. men nu bor han jo ikke hjemme mere, så måske skulle jeg bare få det overstået! Det er jo så hyggeligt, når det kommer op... Han har nu aldrig været ked af at det hele går op i jul til hans fødslesdag....tror han er ret ligeglad, bare han får nogle gaver og sin jordbær lagkage! Det er vist mest hans mor, som synes det ikke skal være for meget jul til hans fødselsdag!
Disse snemænd lavede jeg en del af for 5-6 år siden, nu er der ikke tid eller lyst til at lave den slags mere! De er lavet over et mønster jeg købte i USA da vi boede derovre, jeg har dog ændret en del på det. Stoffet er quiltebatting og næserne er lavet i cernit. De er ca. 25 cm høje.
Glædelig 4. december!

14 kommentarer:

Olivia sagde ...

ihh hvor er de søde Charlotte!!!

Marianne sagde ...

Helt enig - de er vildt kære....

Unknown sagde ...

Nårh, hvor er de søde !!

Du kan da ikke vente helt til den 12. med at pynte op !! Gisp, jeg har for længst pyntet op, og havde jeg fået lov af manden havde jeg pyntet op midt i november :)

Unknown sagde ...

Nårh, hvor er de søde !!

Du kan da ikke vente helt til den 12. med at pynte op !! Gisp, jeg har for længst pyntet op, og havde jeg fået lov af manden havde jeg pyntet op midt i november :)

Lone sagde ...

Hvor er de fine de der 2 snemand. Se du nu bare at få pyntet op....det er så kort tid man kan have det stående ;-)
Hej fra
Lone

Thanni sagde ...

De er da bare så søde de snemænd :)..og du har helt ret, det er hyggeligt at få julepynten op..og MEGET tomt lige når man har pillet det ned igen efter jul ;)

Mutte sagde ...

De er virkelig søde de snemænd. Er det muligt at få en kopi af mønstret??

Pia sagde ...

De er rigtig søde. Jeg ville bestemt heller ikke kunne vente med at pynte op

Jette / ma11edina sagde ...

Uha, jeg havde også pyntet før den 12. hvis det var her hos os...tænk at skulle tage pynten ned 2-3 uger senere. Altså de små snemænd er da ikke til at stå for, de er da for nuttede (Cernit..der var engang hvor jeg og min søster lavede smykker og små figurer til børnene af det...!!)

Charlie sagde ...

Nuttede snemænd og sjovt at vi to IGEN har noget til fælles. Jeg plejede jo også altid at vente med at pynte op til efter Mie's fødselsdag og hvad sker der så i år. Ungen holder sin runde fest i juletema... med rødt og grønt ALLE VEGNE.

Charlotte sagde ...

Hvor er de snemænd bare søde og hyggelige. Flot at du selv har lavet dem - det kunne jeg vidst ikke gøre. LOL!
Rigtig glædelig 5. december til dig.

Anne Bente sagde ...

nåååå hvor er de dog søde de snemænd :)

ha en god dag

Anne sagde ...

Hvor er de bare alt for kære de snemænd!!

Kirsten sagde ...

jeg pynter altid op den 1. dec. kan slet ikke vente. Jeg er jo også så heldig at være den lykkelige ejer af 2 af disse snemænd og de har en helt særlig plads i stuen
Knus Kirsten