tirsdag, december 25, 2007

25. december

Så blev det 1. juledag og nu er jeg jo så godt i gang med at blogge hver dag, så her er endnu et indlæg! Vi havde som altid en rigtig hyggelig juleaften og jeg fik nogle skønne gaver og ikke en eneste, som skal byttes!......2 pæne bluser - en transistor med cd-afspiller til mit scrapværelse, så nu kan jeg høre radio og lydbøger, når jeg scrapper - en QK taske og Bazzill blomster - og af Charlotte fra Scrapbookfun, fik jeg en kæmpe stak Bazzill karton i alle mulige forskellige farver, vildt skøn julegave for en Bazzilloman :) I eftermiddag skal vi ind til mine svigerforældre til julefrokost, så kommer man jo nok igen til, at æde sig en pukkel til!! Måske skulle jeg se om jeg kan lokke Stig med på en god travetur i morgen, så man måske kan få forbrændt nogle af alle de kalorier igen?
Her er et billede af mit julebord, som det så ud i år - de runde gulddækkeservietter og de små guldengle er fast inventar på mit julebord!
Glædelig 1. juledag til alle, som måtte lægge vejen her forbi!

8 kommentarer:

Rimkogeren sagde ...

I min rimkogergryde surfede jeg mellem bloggerplaneterne i Interspace. Fik din i sigte, landede og havde gode oplevelser.
Selv god første juledag :-D

Kig gerne indenfor på min blog, her går det galt til en julefrokost.

Unknown sagde ...

Også glædelig 1. juledag til dig. Lyder til at I har haft en dejlig aften og sikke en høst ;)

Charlie sagde ...

Ja vi er jo næsten ikke til at stoppe igen - vel. God julefrokost - her venter vi til i morgen med det store rykind, rart med en pause mellem gæstebudene.

Thanni sagde ...

Kommer lige susende for at ønske dig og din familie en glædelig jul - selvom det er liiidt forsinket :)
Det har været smadderhygligt at følge med på din blog..så den er fast på min rundfart ..osse selvom det ikke er jul :D

Anonym sagde ...

Fortsat glædelig jul ;)

Charlotte sagde ...

Det ser godt nok hyggeligt ud det julebord, du har dækket. Jeg er vild med de engle, der ligger på hver tallerken. :-)
Jeg håber 1. juledag hos svigerforældrene blev god. Vi var også hos svigermor i går - og i dag skal vi til mine forældre. Så skal der spises ... igen! ;-)

Rigtig god 2. juledag. Og det har været rigtigt dejligt at følge med her på din december-blog.

Linda sagde ...

Glædelig snart bagjul til dig også CHarlotte. Sikke et flot julebord du har dækket det oser bare af hygge. Du er da ikke barn mere vel ? det var da vildt mange dejlige gaver.

Pialine sagde ...

Glædelig jul til dig også og det er et rigtig flot dækket julebord. Rigtig god ide med den travetur i morgen - det må jeg vist også hellere gøre :o)
Knuz
Pialine