torsdag, december 13, 2007

13. december

Vi havde en hyggeligt fødselsdag for min lille musling i går, selvfølgelig her hjemme hos mor!.. Han bor meget småt og har ikke rigtig plads til gæster....så er han jo også fri for at rydde op før de kommer og vaske op når de er gået ;) Han så indlægget i går og siger tak for alle hilsenerne :)

En af de ting jeg husker bedst fra min barndoms jul er kravlenisserne! Jeg var ret vild med dem, da jeg var lille og klippede rigtig mange ud og de hang alle vegne! I dag har jeg ikke en eneste tilbage og har faktisk heller ikke lyst til at have dem hængende! Sjovt som man kan ændre sig! Jeg faldt lige over et link med nogen man kan printe ud http://www.kravlenisser.1go.dk/ hvis nogen af jer med børn skulle være interesseret, man kan også printe dem ud til at farvelægge selv!


På lørdag skal jeg til 50 års fødselsdag hos en af naboerne (regner ikke med hun kigger her!) og jeg har lavet et kort med en af de skjønne quinder fra Artimpressions. Bogstaverne er skåret ud på min robo og motivet er farvelagt med Prisma penne!
Glædelig 13. december

7 kommentarer:

Pia sagde ...

Det er et supert kort, et rigtig sjovt stempel, nogle skønne farver til den dansende kvinde. Tillykke med din kønne søn

Thanni sagde ...

Ååh ja de kravlenisser ;)..jeg husker dem osse og vi havde dem også da mine børn var små..men der er heller ikke flere tilbage nu :)
Kender godt det med at de holder føs'dag hjemme..det er lissom nemmere ;D...nå men vi hygger os vel osse med det ..mødrene altså ;)

Anne Bente sagde ...

tillykke med sønnen :)

super flot kort du igen har fået lavet :)

Saster sagde ...

tillykke med knægten og wauv... det kort og stempel - det er jeg helt vild med :-9

Unknown sagde ...

Super kort, jeg er vild med de tøser

Charlie sagde ...

Rigtig sjovt kort - og kravlenisser, ja se dem har vi nogle få af endnu her i huset, det er nemlig det eneste julepynt der er fra min mands barndom, så dem må jeg "finde mig i". Han sætter max 8 op og det ser jeg så gennem fingre med. =0)

Unknown sagde ...

Ah for et skønt kort, det bliver hun glad for.

Ja, jeg husker også mit barndomshjem som værende proppet med kravlenisser og de hænger der endnu når vi kommer hjem til Mormor, men min mor har også byttet dem ud med andet julepynt